Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux at Heras Mobile Fencing & Security


Allfence dat is vanaf nu Heras

De merknaam Allfence (verhuur van hekken voor evenement en bouw) verdwijnt van de Nederlandse markt.

Geplaatst op 12 november 2018 door Joep Coenen    


Vrijdragende schuifpoorten met een vrije doorgang van 14 meter

Heras Mobile Fencing & Security ontwikkelde een oplossing voor het naast elkaar kunnen plaatsen van twee M500 schuifpoorten. Het resultaat is een vrije doorgang van veertien meter. De samengestelde mega-entree is speciaal gemaakt voor binnenstedelijke bouwlocaties.

Geplaatst op 18 september 2018 door Joep Coenen    Toegangscontrole


Toegangscontrolesysteem Heras Smart Access biedt de bouw 6 voordelen

Het spreekt voor zich dat met een toegangscontrolesysteem de toegang van mensen en voertuigen tot een bouwplaats kan worden georganiseerd. Wat echter niet altijd door iedereen wordt gerealiseerd, is dat het toegangscontrolesysteem daarnaast nog vele andere voordelen biedt. Deze voordelen samen leveren uitvoerders op de bouw aanzienlijk meer tijd — en dus geld — op. Heras Smart Access is een toegangscontrolesysteem dat speciaal is ontwikkeld voor de bouw. Dat betekent eenvoud en betaalbaarheid, maar ook veelzijdigheid. Lees voor welke pijnpunten op de bouw dit systeem een oplossing biedt.

Geplaatst op 02 maart 2017 door Joep Coenen    Toegangscontrole


5 overwegingen (en oplossingen) bij toegangscontrole op bouwlocaties

Op bouwlocaties wil je geen gedonder. Het gecontroleerd verlenen van toegang aan mensen en voertuigen tot het bouwterrein biedt je overzicht en veiligheid. Maar... het ene bouwproject is het andere niet. In verschillende bouwprojecten - of zelfs in verschillende fasen – heb je andere prioriteiten en dus andere behoeften als het gaat om toegangscontrole. En het liefst wil je producten ook 'snel een beetje' kunnen inzetten: een flexibele plug en play-oplossing is vereist. 

Geplaatst op 27 februari 2017 door Joep Coenen    Toegangscontrole


Toegangscontrole tijdens werktijd, kostenpost of kostbaar?

Een bouwplaats krijgt regelmatig ongewenst bezoek. Jaarlijks kost vandalisme en diefstal de bouw ruim 115 miljoen euro. En dan gaat het slechts om de schade die gemeld wordt, om nog niet te spreken van de tijd en het geld die de verstoring van het bouwproces kost. Hekken, camera's, detectoren en poorten kunnen de bouwplaats 's nachts beveiligen. Maar hoe zit het met de mensen die overdag je bouwplaats betreden en weer verlaten?

Geplaatst op 23 februari 2017 door Joep Coenen    Toegangscontrole


Vraag naar robuuste bouwhekken stijgt

Het gaat goed met de bouw! Op veel plaatsen waar bouwprojecten gedurende een aantal jaren op een laag pitje hebben gestaan, wordt nu weer volop gewerkt. Op andere terreinen verraden nieuw geplaatste bouwhekken dat de schop op korte termijn de grond in zal gaan.

Geplaatst op 18 januari 2017 door Joep Coenen    


Optimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerk

Heras Mobile biedt hekwerk oplossingen voor uiteenlopende evenementen. Joep Coenen, Business Unit Manager bij Heras Mobile, geeft een andere draai aan het leveren van evenementenhekwerk. We denken niet vanuit het product, maar vanuit de ‘reis’ die de bezoeker aflegt op en rondom het terrein. Dit geeft een verrassend andere kijk op hekwerk. Goed sluitend hekwerk draagt bij aan een veilig topevenement zonder escalaties. ‘Mits… je de behoeften van gasten begrijpt en hierop anticipeert’, aldus Joep.

Geplaatst op 13 december 2016 door Joep Coenen    Regelgeving & voorschriftenBouwhek mogelijkheden


Heras Mobile Rocks: Een terugblik op het evenementenseizoen

Terwijl we genieten van een prachtige nazomer, heeft het evenementenseizoen z’n piek inmiddels achter de rug. Miljoenen mensen bezochten de afgelopen maanden festivals en evenementen in Nederland en België. Voor Heras Mobile ieder jaar weer een periode om naar uit te kijken.

Geplaatst op 28 oktober 2016 door Joep Coenen    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden