Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux at Heras Mobile Fencing & Security


Optimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerk

Heras Mobile biedt hekwerk oplossingen voor uiteenlopende evenementen. Joep Coenen, Business Unit Manager bij Heras Mobile, geeft een andere draai aan het leveren van evenementenhekwerk. We denken niet vanuit het product, maar vanuit de ‘reis’ die de bezoeker aflegt op en rondom het terrein. Dit geeft een verrassend andere kijk op hekwerk. Goed sluitend hekwerk draagt bij aan een veilig topevenement zonder escalaties. ‘Mits… je de behoeften van gasten begrijpt en hierop anticipeert’, aldus Joep.

Geplaatst op 13 december 2016 door Joep Coenen    Regelgeving & voorschriftenBouwhek mogelijkheden


Heras Mobile Rocks: Een terugblik op het evenementenseizoen

Terwijl we genieten van een prachtige nazomer, heeft het evenementenseizoen z’n piek inmiddels achter de rug. Miljoenen mensen bezochten de afgelopen maanden festivals en evenementen in Nederland en België. Voor Heras Mobile ieder jaar weer een periode om naar uit te kijken.

Geplaatst op 28 oktober 2016 door Joep Coenen    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden


Lokaal of cloud? Hulp bij keuzestress voor toegangscontrole op de bouw

De behoefte aan tijdelijke toegangscontrole in de bouw neemt, ook door intensievere arbeidsinspecties, snel toe. Hoe vul je deze behoefte in? En welke basale keuzes moeten worden gemaakt?Als een bouwbedrijf de overstap wil maken naar een geautomatiseerd  toegangscontrolesysteem dient zich direct het eerste dilemma aan: kies je voor een (lokaal) stand-alone systeem, of moet je gaan voor een Cloud-oplossing?

Geplaatst op 04 juli 2016 door Joep Coenen    ToegangscontrolePetrochemieHavengebiedVliegveldUtiliteitsbouwToegang verkeerSpoorwegenSlimme toegangToegang personenKlantspecifieke oplossingStedelijk gebied


Bouwplaatsbeveiliging: een goede organisatie is het halve (hek)werk

"Scholieren hebben vannacht een fik gestookt op het terrein. Dat gereedschap ligt weer niet waar het hoort. Tot overmaat van ramp blijkt een onderdeel van een machine spoorloos verdwenen. Waar haal ik dat zo 1, 2, 3 vandaan? Het lijkt wel of ik méér bezig bent met het blussen van brandjes dan dat ik aan werken toe kom. De bouwplaatsbeveiliging moet efficiënter kunnen."

Geplaatst op 10 maart 2016 door Joep Coenen    Projectbeveiliging


Bij Heras Mobile denken we vanuit onze klant

Het is niet iets waar je oog het eerste op valt als je een terrein bezoekt: het hekwerk. Toch speelt zo’n hekwerk vaak een heel belangrijke rol, bijvoorbeeld ten aanzien van veiligheid of beheersbaarheid. Heras Mobile in Best bedient met haar tijdelijke hekwerkoplossingen de bouw- en evenementenmarkt.

Geplaatst op 10 maart 2016 door Joep Coenen    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden