Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux at Heras Mobile Fencing & Security


Volautomatische nieuwe laslijn


Heras Mobile Fencing & Security neemt een nieuwe, volautomatische productielijn in gebruik. De nieuwe laslijn staat in de fabriek in Pelt (België). Behalve een grotere productiecapaciteit zorgt de nieuwe machine voor meer flexibiliteit in het productieproces.

Geplaatst op 03 juni 2020 door Joep Coenen    Bouwhek mogelijkhedenHERAS Mobile


COVID-19 update

Dat COVID-19 een stempel drukt op de samenleving, hoeven we u niet te vertellen. We merken het iedere dag. Het beïnvloedt ieders dagelijks leven, ook bij Heras Mobile Fencing & Security. Vanuit de markt ontvangen we – heel begrijpelijk – regelmatig vragen over hoe we omgaan met deze situatie. In deze e-mail vindt u de meest gestelde vragen én de antwoorden.

Geplaatst op 21 april 2020 door Joep Coenen    Bouwhek mogelijkheden


Allfence dat is vanaf nu Heras

De merknaam Allfence (verhuur van hekken voor evenement en bouw) verdwijnt van de Nederlandse markt.

Geplaatst op 12 november 2018 door Joep Coenen    


Vrijdragende schuifpoorten met een vrije doorgang van 14 meter

Heras Mobile Fencing & Security ontwikkelde een oplossing voor het naast elkaar kunnen plaatsen van twee M500 schuifpoorten. Het resultaat is een vrije doorgang van veertien meter. De samengestelde mega-entree is speciaal gemaakt voor binnenstedelijke bouwlocaties.

Geplaatst op 18 september 2018 door Joep Coenen    Toegangscontrole


Toegangscontrolesysteem Heras Smart Access biedt de bouw 6 voordelen

Het spreekt voor zich dat met een toegangscontrolesysteem de toegang van mensen en voertuigen tot een bouwplaats kan worden georganiseerd. Wat echter niet altijd door iedereen wordt gerealiseerd, is dat het toegangscontrolesysteem daarnaast nog vele andere voordelen biedt. Deze voordelen samen leveren uitvoerders op de bouw aanzienlijk meer tijd — en dus geld — op. Heras Smart Access is een toegangscontrolesysteem dat speciaal is ontwikkeld voor de bouw. Dat betekent eenvoud en betaalbaarheid, maar ook veelzijdigheid. Lees voor welke pijnpunten op de bouw dit systeem een oplossing biedt.

Geplaatst op 02 maart 2017 door Joep Coenen    Toegangscontrole


5 overwegingen (en oplossingen) bij toegangscontrole op bouwlocaties

Op bouwlocaties wil je geen gedonder. Het gecontroleerd verlenen van toegang aan mensen en voertuigen tot het bouwterrein biedt je overzicht en veiligheid. Maar... het ene bouwproject is het andere niet. In verschillende bouwprojecten - of zelfs in verschillende fasen – heb je andere prioriteiten en dus andere behoeften als het gaat om toegangscontrole. En het liefst wil je producten ook 'snel een beetje' kunnen inzetten: een flexibele plug en play-oplossing is vereist. 

Geplaatst op 27 februari 2017 door Joep Coenen    Toegangscontrole


Toegangscontrole tijdens werktijd, kostenpost of kostbaar?

Een bouwplaats krijgt regelmatig ongewenst bezoek. Jaarlijks kost vandalisme en diefstal de bouw ruim 115 miljoen euro. En dan gaat het slechts om de schade die gemeld wordt, om nog niet te spreken van de tijd en het geld die de verstoring van het bouwproces kost. Hekken, camera's, detectoren en poorten kunnen de bouwplaats 's nachts beveiligen. Maar hoe zit het met de mensen die overdag je bouwplaats betreden en weer verlaten?

Geplaatst op 23 februari 2017 door Joep Coenen    Toegangscontrole


Vraag naar robuuste bouwhekken stijgt

Het gaat goed met de bouw! Op veel plaatsen waar bouwprojecten gedurende een aantal jaren op een laag pitje hebben gestaan, wordt nu weer volop gewerkt. Op andere terreinen verraden nieuw geplaatste bouwhekken dat de schop op korte termijn de grond in zal gaan.

Geplaatst op 18 januari 2017 door Joep Coenen