Joost van der Pas

Manager Marketing & Productmanagement at The Mobile Perimeter Protection Group BV


Op weg naar groene en veilige steden

Floriade: hét evenement van 2022

Er is veel gaande op het gebied van duurzaamheid en het is op dit moment dan ook een trending onderwerp op het nieuws en bij overheden. Grote maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit en een toenemende grondstoffenschaarste worden meer en meer duidelijk.

Geplaatst op 02 december 2021 door Joost van der Pas    ToegangscontroleDuurzaam


Een duurzame bouwplaats: hoe realiseert men die?

U bent vast bekend met talloze duurzame initiatieven, innovaties en ontwikkelingen in de bouw. Maar staat u ook wel eens stil bij de bouwlocatie zelf? Want juist daar is nog veel te winnen. In dit blog leest u wat de duurzame bouwplaats inhoudt en hoe men deze realiseert.

Geplaatst op 24 juni 2020 door Joost van der Pas    Eco-vriendelijkDuurzaam


De Heras Hekdrager: de handigste tool voor hekken

De paperclip. Klittenband. Het post-it briefje. Allemaal ‘toevallige’, eenvoudige uitvindingen waarvan iedereen op het moment van introductie dacht: waarom hebben we daar niet eerder aan gedacht... Van die schijnbaar eenvoudige oplossingen, die het leven écht eenvoudiger maken. In deze categorie voegt Heras Mobile nu een hulpmiddel toe: de Hekdrager. Met recht de handigste tool voor hekken.

Geplaatst op 20 juni 2019 door Joost van der Pas    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden


Binnen 24 uur hekken voor bouw of evenement in de hele Benelux

Er kan zich altijd een urgente situatie aandienen dat je als bouwbedrijf of evenementenorganisatie op het allerlaatste moment verlegen zit om hekken. En of dat dan om koop of huur gaat, op dat moment heb je graag een leverancier die flexibel meedenkt en ook de voorraadcapaciteiten en de logistieke mogelijkheden heeft om binnen enkele uren een oplossing te bieden. Bij spoedgevallen worden koop- en huurhekken binnen 24 uur in de hele Benelux geleverd.

Geplaatst op 05 juni 2018 door Joost van der Pas    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden


Noise Control Barrier: Hoe minder geluid u meer oplevert!

Met de Noise Control Barrier van Heras Mobile beperk je niet alleen geluidsoverlast voor omwonenden. Gebruik je dit geluiddempende hekwerk dan betekent dat ook voldoen aan eisen voor het verkrijgen van een vergunning, het voorkomen van ziekteverzuim of het creëren van geluidsarme secties waar dat nodig is.

Geplaatst op 21 november 2017 door Joost van der Pas    Bouwhek mogelijkheden


Hekwerk huren of kopen

Hekwerk is er in verschillende soorten en maten. Juist door het grote aanbod is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, vraag jezelf dan af waar je het hekwerk voor gaat gebruiken. Ter beveiliging of afbakening bijvoorbeeld, of dat je juist op zoek bent naar hekwerk voor het afzetten van een bouwlocatie. En misschien nog wel het belangrijkste: ga je hekwerk huren of hekwerk kopen?

Geplaatst op 02 mei 2017 door Joost van der Pas    Bouwhek mogelijkheden


Geluid reduceren met evenementen hekwerk

In Nederland vinden ieder jaar meer evenementen plaats. Uit onderzoeken is inmiddels het maatschappelijk, sociaal, economisch en cultureel (laat staan toeristisch, promotioneel en recreatief) belang wel duidelijk gebleken. We houden in Nederland wel van een feestje. Echter draait je evenement niet alleen om de feestelijke ervaring van je bezoekers, maar ook om de beleving van de omgeving. Hoe beperk je de geluidsoverlast voor omwonenden? Professioneel evenementen hekwerk kan helpen om je event voor iedereen te laten slagen.

Geplaatst op 16 februari 2017 door Joost van der Pas    Veilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden


11 km bouwhek leveren en plaatsen op Schiphol, een routineklusje

Amsterdam Airport Schiphol, een van de drukste luchthavens ter wereld is continue in beweging. Dag en nacht vertrekken er vliegtuigen, zijn er mensen aan het werk en reizen er zo’n 58 miljoen passagiers per jaar via Schiphol.  Om alles en iedereen te kunnen vervoeren zijn er in 2015 maar liefst 450.679 vliegtuigbewegingen geweest op 6 start- en landingsbanen. Geen wonder dat landingsbanen zo nu dan in onderhoud zijn.

Geplaatst op 13 juni 2016 door Joost van der Pas    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden