Suzanne van Bekkers - Vroenhoven

Marketing & Communication Specialist at Heras Mobile Fencing & Security Enthusiastic with the field of communication. Driven in leading and executing projects and supporting sales.


Heras wedstrijdschema 2021

Begint de EK-koorts al toe te slaan? Mis geen enkele wedstrijd! Download hier uw gratis wedstrijdschema!

Bij Heras Mobile Fencing & Security zijn we er klaar voor. Hang de poster op een mooie plek, stuur ons een foto en wie weet ben jij de winnaar van een Heras gadgetpakket!

Geplaatst op 25 mei 2021 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    


Veilig en gezond aan het werk op de bouwplaats

Heras Mobile Fencing & Security vernieuwd haar VCA** certificering

Ook in 2021 staat veiligheid op de bouwplaats hoog op de prioriteitenlijst. Heras Mobile Fencing & Security levert veel producten die bijdragen aan de veiligheid op de bouwplaats. Denk hier bijvoorbeeld aan Anti-Climb bouwhekken, Smart Access en de vele accessoires die voor extra stevigheid voor bouwhekken zorgen.

Geplaatst op 08 maart 2021 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werken


Heras Noise Control Barrier 2.0: Geluidreductie tot 32,8 dB

Heras Mobile Fencing & Security introduceert een nieuwe Noise Control Barrier in Europa. Het tijdelijke geluidscherm is een doorontwikkeling van de Noise Control Barrier die in 2015 op de markt kwam. De nieuwe versie kenmerkt zich door verhoogde geluidsreductie, een langere levensduur en eenvoud in verwerking.

Geplaatst op 07 oktober 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Bouwhek mogelijkhedenGeluidsreductie


Sponsoring HomeRide en HomeRun; wij staan voor jullie klaar

HomeRide en HomeRun zijn unieke sportevenementen die op 22 en 23 juni 2019 voor de negende keer plaatsvindt. Deelnemers fietsen of lopen met zelfgekozen teams resp. 500 of 240 km in 24 uur en laten zich sponsoren. De opbrengst gaat naar de Huizen en vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Geplaatst op 20 juni 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden


Een zorgeloze bouwvak: zo beveiligt u uw bouwplaats tijdens de vakantieperiode

De vakantietijd staat voor de deur. Een aantal weken kunt u gaan genieten van zon, zee en strand. Maar hoe zorgt u dat u na uw welverdiende vakantie weer goed aan het werk kunt? De kans op diefstal is immers het grootst tijdens de bouwvak*. Met andere woorden: hoe beveiligt u uw bouwplaats tegen ongewenste gasten wanneer u ‘van huis’ bent? Wij geven u graag wat tips.

Geplaatst op 25 juni 2018 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Projectbeveiliging


Waardevolle partner voor luchthavens dankzij kennis en ervaring

De veiligheid op luchthavens moet 24/7 gewaarborgd zijn. Dit vraagt om de nodige flexibiliteit van samenwerkingspartners zoals Heras Mobile Fencing & Security. Is er schade aan een hekwerk rondom de landingsbaan? Of een defecte poort die tot onveilige situaties leidt? Dan is adequaat handelen een must. Passagiers en het vliegverkeer moeten bovendien immers zo min mogelijk verstoord worden. ‘Denken in oplossingen, een goede service en een snelle reactietijd is wat onze klant wil’, aldus Barry de Laat, montageleider bij Heras Mobile Fencing & Security.

Geplaatst op 11 juni 2018 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden


Virtueel tijdelijk beveiligen met BIM op de bouwplaats

Heras Mobile Fencing & Security is de eerste aanbieder van tijdelijke beveiliging met de 3D BIM-service. Hiermee komt BIM op de bouwplaats beter beschikbaar; zowel tijdens het bouwproces als voor het beoogde eindresultaat.

Geplaatst op 05 februari 2018 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden


Vijf redenen om een dranghek te huren

De Nederlandse evenementen industrie draait overuren. Van sport, muziek, cultuur en lifestyle tot food; inmiddels vinden er jaarlijks duizenden evenementen plaats. En niet alleen groeit het aantal evenementen, maar ook wordt er steeds massaler, grootser en uitbundiger door organisaties uitgepakt. We willen als bezoeker meer verrassing, meer aandacht en we verwachten daarbij een optimale beleving en veiligheid. Gelukkig leveren nagenoeg al deze events een positieve bijdrage aan de maatschappij. Wel moeten we eerlijk blijven; het levert ook risico’s op. Om gevaarlijke situaties te voorkomen dient alles tot in de puntjes soepel te verlopen. Dranghekken helpen om hier op praktische wijze invulling aan te geven. In dit artikel daarom de vijf redenen om een dranghek te huren.

Geplaatst op 19 december 2017 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden