Suzanne van Bekkers - Vroenhoven

Marketing & Communication Specialist at Heras Mobile Fencing & Security Enthusiastic with the field of communication. Driven in leading and executing projects and supporting sales.


Veilig en gezond aan het werk op de bouwplaats

Heras Mobile Fencing & Security vernieuwd haar VCA** certificering

Ook in 2021 staat veiligheid op de bouwplaats hoog op de prioriteitenlijst. Heras Mobile Fencing & Security levert veel producten die bijdragen aan de veiligheid op de bouwplaats. Denk hier bijvoorbeeld aan Anti-Climb bouwhekken, Smart Access en de vele accessoires die voor extra stevigheid voor bouwhekken zorgen.

Geplaatst op 08 maart 2021 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werken


Heras Noise Control Barrier 2.0: Geluidreductie tot 32,8 dB

Heras Mobile Fencing & Security introduceert een nieuwe Noise Control Barrier in Europa. Het tijdelijke geluidscherm is een doorontwikkeling van de Noise Control Barrier die in 2015 op de markt kwam. De nieuwe versie kenmerkt zich door verhoogde geluidsreductie, een langere levensduur en eenvoud in verwerking.

Geplaatst op 07 oktober 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Bouwhek mogelijkhedenGeluidsreductie


Sponsoring HomeRide en HomeRun; wij staan voor jullie klaar

HomeRide en HomeRun zijn unieke sportevenementen die op 22 en 23 juni 2019 voor de negende keer plaatsvindt. Deelnemers fietsen of lopen met zelfgekozen teams resp. 500 of 240 km in 24 uur en laten zich sponsoren. De opbrengst gaat naar de Huizen en vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Geplaatst op 20 juni 2019 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden


Een zorgeloze bouwvak: zo beveiligt u uw bouwplaats tijdens de vakantieperiode

De vakantietijd staat voor de deur. Een aantal weken kunt u gaan genieten van zon, zee en strand. Maar hoe zorgt u dat u na uw welverdiende vakantie weer goed aan het werk kunt? De kans op diefstal is immers het grootst tijdens de bouwvak*. Met andere woorden: hoe beveiligt u uw bouwplaats tegen ongewenste gasten wanneer u ‘van huis’ bent? Wij geven u graag wat tips.

Geplaatst op 25 juni 2018 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Projectbeveiliging


Virtueel tijdelijk beveiligen met BIM op de bouwplaats

Heras Mobile Fencing & Security is de eerste aanbieder van tijdelijke beveiliging met de 3D BIM-service. Hiermee komt BIM op de bouwplaats beter beschikbaar; zowel tijdens het bouwproces als voor het beoogde eindresultaat.

Geplaatst op 05 februari 2018 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden


Vijf redenen om een dranghek te huren

De Nederlandse evenementen industrie draait overuren. Van sport, muziek, cultuur en lifestyle tot food; inmiddels vinden er jaarlijks duizenden evenementen plaats. En niet alleen groeit het aantal evenementen, maar ook wordt er steeds massaler, grootser en uitbundiger door organisaties uitgepakt. We willen als bezoeker meer verrassing, meer aandacht en we verwachten daarbij een optimale beleving en veiligheid. Gelukkig leveren nagenoeg al deze events een positieve bijdrage aan de maatschappij. Wel moeten we eerlijk blijven; het levert ook risico’s op. Om gevaarlijke situaties te voorkomen dient alles tot in de puntjes soepel te verlopen. Dranghekken helpen om hier op praktische wijze invulling aan te geven. In dit artikel daarom de vijf redenen om een dranghek te huren.

Geplaatst op 19 december 2017 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden


Lawaaidoofheid op de bouwplaats

Bijna altijd hoor je geluid in je omgeving. Het verkeer, de televisie of radio, mensen die met elkaar in gesprek zijn, het is nooit muisstil. Dat zijn allemaal geluiden die ons gehoor niet beschadigen. Maar wanneer je langdurig wordt blootgesteld aan hard geluid, dan kunnen deze gevoelige structuren in het binnenoor beschadigen en kan het zelfs leiden tot lawaaidoofheid. Op bouwplaatsen is er vaak veel en hard geluid. Uit onderzoek van Volandis (2016) blijkt dan ook dat 1 op de 5 bouwvakkers last heeft van gehoorschade en bij 13 procent is lawaaidoofheid vastgesteld.

Geplaatst op 18 december 2017 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werken


Virtueel bouwen met BIM

Inmiddels is het bijna een werkwoord geworden in de bouw en in de ontwerpfase is het aardig gemeengoed: BIM. Het Bouw Informatie Model is een 3D-model waarin alle bouwpartijen samenwerken. Het wordt ook wel: ‘virtueel bouwen’ genoemd. De modellen van onder andere een architect, constructeur en installateur worden via BIM perfect op elkaar afgestemd. Dat biedt veel voordelen ten opzicht van het ‘ouderwetse’ 2D tekenen.

Geplaatst op 18 december 2017 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden