Thijs Krijgsman

Specialist building site security and access control with Heras Smart Access


Bouwplaatsinrichting belangrijk voor optimale toegang tot de bouwplaats

Als hoofdaannemer wil je niet alleen de bouwplaats beveiligen maar ook inzichtelijk krijgen wie aanwezig is op de bouwplaats. Om deze reden worden bouwplaatsen volledig afgeschermd en is toegang alleen mogelijk via controle bij een poort of slagboom. Om toegangscontrole zo optimaal mogelijk in te zetten moet de bouwplaats zo goed mogelijk zijn ingericht. Iedere bouwplaats is echter uniek — hierdoor moet op voorhand goed worden nagedacht hoe deze moet worden ingericht.

Geplaatst op 11 maart 2019 door Thijs Krijgsman    Toegangscontrole


Projectbox & Heras Mobile: online registratie van arbeidskrachten

Wet- en regelgeving vragen investeringen in toegangscontrole en persoonsregistratie. Overheden stellen namelijk steeds strengere eisen aan de regulering en registratie van medewerkers en verplichten de hoofdaannemer tot de persoonsregistratie van alle werknemers, gasten en onderaannemers op de bouwplaats. Speciaal voor de bouwplaats ontwikkelden wij Heras Smart Access. Door samen te werken met software-oplossing Projectbox biedt Smart Access één oplossing voor persoonsregistratie, toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie.

Geplaatst op 04 maart 2019 door Thijs Krijgsman    ToegangscontroleVeilig & duurzaam werken


Voldoen aan bouwregelgeving doe je niet alleen met software

Voldoen aan wetgeving op een bouwplaats kost een hoop tijd. Niet alleen komt er een hoop administratie bij kijken, je dient ook je werknemers te motiveren zich aan regels te houden en te controleren of dit daadwerkelijk gebeurt. Software kan je helpen processen te stroomlijnen en administratieve taken terug te dringen. Hoewel dit helpt om de eerste stappen te zetten in het voldoen aan regelgeving, is het gebruik van software geen allesomvattende oplossing. Welke extra stappen dien je te nemen om volledig te voldoen aan bouwregelgeving?

Geplaatst op 20 juli 2018 door Thijs Krijgsman    


BPC en BAM nemen geen enkel risico

Voor de Vlaamse Gemeenschapscommissie realiseert de tijdelijke handelsgenootschap BPC/BAM Contractors de nieuwe Campus Koekelberg. Een tweejarig project dat in 2019 ruimte biedt aan een scholencomplex, buurthuis, jeugdlokalen, sporthal, bibliotheek en een residentiële ontwikkeling. Het vloeroppervlak bedraagt 12.500 m2. 

Geplaatst op 07 mei 2018 door Thijs Krijgsman    Toegangscontrole


Hurks versterkt veiligheid en zekerheid met Keesing en Smart Access

Hurks, een begrip in de Nederlandse bouwsector heeft ketenintegratie hoog in het vaandel staan. Zij geloven dat onderling vertrouwen en veiligheid begint met transparantie tussen bouwpartners, onderaannemers en leveranciers. Van weten wie er op de bouwplaats is, tot voldoen aan wettelijke eisen. Toegangscontrolesysteem Heras Smart Accessin combinatie met Keesing bood voor hen dé oplossing.


Geplaatst op 08 januari 2018 door Thijs Krijgsman    Toegangscontrole


Belgische Check in at Work en toegangscontrolesysteem zijn één dankzij koppeling

De Belgische bouw werkt al jaren met Check in at Work: een software-oplossing waarmee medewerkers op de bouwwerf hun aanwezigheid door middel van een pas of QR-code doorgeven aan de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ). Om het professionals op de bouw zo gemakkelijk mogelijk te maken bestaat er tussen toegangscontrolesysteem Heras Smart Access en Check in at Work een naadloze koppeling. In dit blog gaan we in op deze koppeling en de bijkomende voordelen. 

Geplaatst op 11 december 2017 door Thijs Krijgsman    Toegangscontrole


Waarom Heras Smart Access toegangscontrole ook beveiligen van je bouwterrein is

Heras Smart Access is een systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie in één. En dat heeft niet alleen een positief effect op de besteding van je tijd en voldoen aan wet- en regelgeving, maar óók op de veiligheid op de bouwplaats. Waarom is een toegangscontrole tevens geschikt voor de preventie van diefstal en vandalisme?

Geplaatst op 26 juni 2017 door Thijs Krijgsman    


Heras Smart Access toegangscontrole is te koppelen met andere software

Tijd die je wint met software voor de bouw, wil je niet direct weer inleveren aan andere administratieve rompslomp. Dat is logisch. De verschillende software oplossingen die ID controle, persoonsregistratie of andere rapportage mogelijk maken moeten het dagelijkse werk juist verlichten, in plaats van meer werk opleveren! Daarom is het fijn te weten dat het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem compatibel is met verschillende andere software-oplossingen voor de bouw. Dat spaart je geld, tijd en energie.

Geplaatst op 12 juni 2017 door Thijs Krijgsman    Toegangscontrole