Bouwhek personaliseren: opvallen met uw afrastering

Bouwplaatsen zijn overal en mensen lijken ze niet eens meer op te merken. Om op te vallen en de concurrentie te laten weten waar u werkt, kunt u bijvoorbeeld uw bouwhek personaliseren. In plaats van een saai metalen hek te plaatsen, kunt u de show stelen met uw eigen ontwerp. Zo wordt de toegang tot de bouwplaats persoonlijker.

In plaats van de gebruikelijke ingang tot een bouwplaats kunt u klanten en leveranciers een persoonlijker welkom geven. U kunt uw eigen bedrijfsnaam op een hek laten aanbrengen, of banners en schuifpoorten naar eigen wens laten uitvoeren.

Portail_coulissant_RAL_VINCI-204915-edited.jpg

Kleuren zeggen veel over u en uw bedrijf. Als u bijvoorbeeld een blauw hek of een blauwe banner gebruikt, kijken mensen anders naar uw bouwplaats. In plaats van met koud staal of strenge zwarte banners wordt u verwelkomd met mooie, rustgevende kleuren. In de psychologie staat blauw bekend als een van de meest kalmerende kleuren. Het gebruik van kleur beïnvloedt uw bedrijf en uw uitstraling.

Bouwhek personaliseren: zet uzelf in de kijker

U kunt uw banner laten bedrukken met uw bedrijfslogo. U kunt ook een banner kiezen met veiligheidstips. Zo laat u werknemers en bezoekers weten dat ze hun oren en ogen moeten beschermen en een veiligheidshelm moeten dragen. Ook kunt u met uw banner heel duidelijk maken dat het terrein verboden is voor bezoekers. Of de bouwfasen communiceren met omwonenden.

E004086_Bache_imprime.jpg

Eenvoudig te bevestigen

U kunt reclame maken met uw eigen hek. Een banner is eenvoudig te installeren. Deze is voorzien van stalen ogen zodat u de banner middels tie-wrap aan het bouwhek kunt bevestigen.

Uw eigen banner ontwerpen is heel eenvoudig. Het enige wat u nodig hebt is een duidelijke afbeelding, dito logo of afbeelding die/dat u op de banner wilt printen. Stuur ons een pdf of een jpeg-bestand met hoge resolutie.

Herbruikbaar

U ontvangt een voorbeeld, zodat u kunt zien hoe de banner er zal uitzien. Zo kunt u bekijken of het ontwerp goed genoeg is om te printen en of de kwaliteit van uw bestand voldoende is. We communiceren snel, zodat u over alles kunt beslissen!

De standaard afmeting is gelijk aan een bouwhek. 3,5x2m. Uiteraard zijn afwijkende maten mogelijk. Een van de voordelen van een banner is dat u hem snel kunt verwijderen en opbergen, zodat u hem later weer kunt gebruiken, bijvoorbeeld op een andere locatie.

Als u meer wilt weten over het ontwerpen van uw eigen banner, hoeft u het maar te zeggen. Wij helpen u graag! 

Onderwerpen: Bouwhek mogelijkhedenStedelijk gebied,

Geplaatst door Celine Deschamps op 12 mei 2016
Responsable ADV Grands Comptes chez HERAS