Geluidshinder van tijdelijke bouwplaatsen doeltreffend verminderen

De Noise Control Barriers 1.0 van Heras: de oplossing om klachten te verminderen en een gezondere werkomgeving te creëren

Of het nu veroorzaakt wordt door machines, werfvoertuigen of arbeidsmiddelen: lawaai zorgt voor de grootste overlast op tijdelijke bouwplaatsen. Een ongunstig neveneffect dat zowel voor de omgeving als voor uw eigen werknemers negatieve gevolgen heeft.

Als u wilt voorkomen dat uw project vertraging oploopt door klachten, maar ook als u een veilige werkomgeving wilt garanderen voor uw werknemers, is het van essentieel belang dat u het lawaai beperkt.

De Noise Control Barriers van Heras zijn speciaal ontwikkeld voor tijdelijke bouwplaatsen. Een eenvoudige, maar doeltreffende oplossing om hinder te verminderen en een gezondere werkplek te creëren. 

Bekijk ook de verbeterde Noise Control Barrier 2.0 met nog sterkere geluidreducerende mogelijkheden.

Noise Control Barrier Heras

Doeltreffend lawaai verminderen

Verminder lawaaihinder met minstens 17 % en voorkom dat uw project vertraging oploopt door klachten.

Een gezondere werkomgeving creëren


Bescherm uw werknemers doeltreffend tegen gehoorschade die door bouwlawaai veroorzaakt wordt.

Hinder voorkomen


De Noise Control Barriers van Heras dragen bij tot een vermindering van het aantal klachten van buurtbewoners doordat ze het lawaai absorberen.

Hoge mate van flexibiliteit


De Noise Control Barriers kunnen snel en eenvoudig geplaatst worden en bieden u zo een hoge mate van flexibiliteit.

Gebruiksvriendelijk


De Noise Control Barriers van Heras zijn licht en compact. Ze kunnen dus door één technicus geplaatst worden.

Geschikt voor reclamedoeleinden

De Noise Control Barriers verminderen niet alleen de hinder, ze bieden ook ideale reclamekansen. 

Vraag een offerte aan voor de Noise Control Barriers van Heras

Offerte aanvragen
Play iconAanwezigheid controleren

Minder hinder, minder klachten

Uw project kan door de lokale overheden worden opgeschort na klachten van mensen die in de buurt van uw bouwplaats wonen. Dit veroorzaakt een gigantische vertraging, en dat komt noch uw project, noch uw reputatie ten goede. 

Met de Noise Control Barriers van Heras kunt u het lawaai van de bouwplaats met minstens 17 procent verminderen. Het lawaai wordt geabsorbeerd door onze tijdelijke geluidsschermen. Dit helpt u effectief om het aantal klachten te verminderen en kosten te besparen. 

Download de Heras Mobile Fencing & Security Product-brochure:

Request a brochure
Realtime overzicht

Een gezondere werkomgeving creëren

Bij wet mogen werknemers niet langer dan acht uur blootgesteld worden aan meer dan 80 decibel. Voor geluid van meer dan 85 decibel moet de gepaste bescherming gebruikt worden. Werknemers mogen nooit blootgesteld worden aan meer dan 87 decibel. Op bouwplaatsen wordt deze limiet vaak overschreden.

Lawaai is een van de grootste gezondheidsrisico's voor werknemers in de bouw. Ten eerste kan lawaai ernstige schade toebrengen aan het gehoor, en ten tweede kan het stress veroorzaken, wat een negatieve invloed heeft op de productiviteit van de werknemers. De Noise Control Barriers van Heras absorberen het lawaai dat geproduceerd wordt op de bouwplaats, zodat u doeltreffend een veiligere werkomgeving kunt creëren.

Offerte aanvragen

Heras Noise Control Barrier

Eenvoudige en doeltreffende oplossing om geluidshinder te verminderen.

Tot 20 dB minder geluid! De richtlijnen van de World Health Organisation (WHO) en de CE Wetgeving illu-streren het belang van gehoorbescherming. De Noise Control Barrier van Heras heeft bewezen akoestische kwaliteiten. Het is de oplossing om geluidoverlast te verminderen (20 dB) en een gezondere werkomgeving te creëren. De Noise Control Barriers van Heras zijn speciaal ontwikkeld voor bouwplaatsen. Een eenvoudi-ge, maar doeltreffende oplossing om hinder te verminderen en een gezondere werkplek te creëren. Het hightech paneel is voorzien van speciale geluidsabsorberende fibers. Het absorbeert bouwgeluiden en voorkomt weerkaatsing. Het scherm is robuust, compact en licht van gewicht. Eén monteur bevestigt de schermen in een handomdraai. De tijdelijke geluidsschermen zijn ook toepasbaar voor steigerconstructies.

Specificaties

  • Afmeting Hoogte (mm) : 2000
  • Afmeting Breedte (mm) : 3550
  • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Foto's

Heras Noise Control Barrier

Heras Noise Control Barrier

Heras Noise Control Barrier

Noise Control Barrier 2.0 met Heras logo

Maximale geluidsreductie en minder bouwlawaai.

De Noise Control Barrier 2.0 reduceert geluid tot maar liefst 32,8 dB. De NCB 2.0 heeft een langere levens-duur, is makkelijk te verwerken en onderhoudsvrij. Voor een volledig bouwhek zijn drie doeken nodig. Door het smallere formaat is het ophangen van de geluidschermen erg eenvoudig. Waar de volumereductie in geluid zeer hoog is, is het volume in omvang van deze barriers laag, hierdoor is er minimale opslagcapaci-teit nodig. De Noise Control Barrier 2.0 bestaat slechts uit een speciaal en gepatenteerd duurzaam doek van 2 mm dik. Het vergroot de levensduur en maakt het product onderhoudsvrij. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden, UV en vuur.

Specificaties

  • Afmeting Hoogte (mm) : 2000
  • Afmeting Breedte (mm) : 1205
  • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Foto's

Noise Control Barrier 2.0 Heras

Noise Control Barrier 2.0 Heras