Een verscheiden ondergrond op 1 site, 3 verschillende manieren van plaatsen, met als resultaat 1 stevige omheining met een nette uitstraling.

"We hadden gedacht dat dat voor de verschillende ondergronden rondom de werf niet overal mogelijk zou zijn, maar dat bleek voor Heras allemaal geen probleem te zijn."

Een verscheiden ondergrond op 1 site, 3 verschillende manieren van plaatsen, met als resultaat 1 stevige omheining met een nette uitstraling.
- Evert Bourel
van Groep Van Roey nv

In Hoogstraten wordt op dit moment door van Roey gewerkt aan project 't Gastenhuys. Het oude rusthuis wordt afgebroken en vervangen door een multifunctionele nieuwbouw. Dat houdt in: een onthaalbureau voor Kind&Gezin, een opvoedingswinkel, een peuterspeelpunt, lokalen voor het Centrum Geestelijke Gezondheid en het Jongeren Advies Centrum , een nierdialysecentrum en een kinderdagverblijf op de begaande grond. 35 assistentiewoningen op de verdiepingen en een ondergrondse parking met 42 parkeerplaatsen.

Om dit op een veilige manier te kunnen realiseren was er uiteraard afzetting rondom het project nodig. Van Roey en Heras genieten inmiddels een jarenlange samenwerking. Evert Bourel (projectvoorbereider) nam contact op met Heras. Ter plaatse is het project besproken. De ondergrond bleek zeer verscheiden. Daarnaast was het de wens van de opdrachtgever om het hekwerk aan palen te bevestigen in plaats van op blokken. Hierdoor is geadviseerd om de hekken op 3 verschillende manieren te plaatsen.

  • Waar mogelijk zijn palen in de grond gedreven. De "standaard" semi-permanent oplossing van Heras
  • Op de delen met asfalt of bestrating werden palen op voetplaat gebruikt. Deze voetplaatjes zijn verankerd aan de ondergrond
  • Tot slot werden stalen voetplaten gebruikt op de delen waar bovenstaande 2 oplossingen niet mogelijk waren

Naast de in totaal 250 meter aan hekwerk zijn ook 2 dubbele vleugelpoorten van 6m breed geplaatst. Dit alles om te zorgen voor een nette uitstraling, gebruiksvriendelijkheid en een stevige omheining.

Inmiddels bevindt het project zich in de afbreekfase en kijkt projectvoorbereider Bourel terug op een goede samenwerking.

Heras zorgde voor een snelle reactie, goede communicatie en duidelijke offerte.
Er is goed werk geleverd, alle hekken werden exact geplaatst zoals afgesproken en bovendien keurig op tijd.
Heras heeft ons weten te verrassen. De vraag was om de palen van het hekwerk vast te plaatsen en dus niet op blokken. We hadden gedacht dat dat voor de verschillende ondergronden rondom de werf niet overal mogelijk zou zijn, maar dat bleek allemaal geen probleem te zijn.
De medewerkers van Heras hebben zich weten te onderscheiden door ons een oplossing op maat te leveren conform onze wensen en rekening houdend met het terrein. 
Offerte aanvragen