De bouwplaats anno 2021

De standaard oplossingen welke Heras 2021 biedt om een bouwplaats veilig af te sluiten.

De bouwplaats anno 2021
- Stef Manders
van Combinatie Strukton den Ouden

In zuid Limburg wordt door de combinatie Strukton - Den Ouden gewerkt project "Corio-Glana" . De projectnaam is de Latijnse benaming voor Heerlen-Geleen. Het project betreft immers de herinrichting van het dal van de Geleenbeek. Het is een markant project, dat niet alleen de renaturatie van de beek omvat maar ook de ontwikkeling van de zes verschillende landschapstypen, die het c.a. 20 kilometer lange traject.

Bij de aanvang van de werkzaamheden is gekozen voor 2,5KM bouwhek op blok, Noise Control Barriers en schuifpoorten. Bij de tweede fase zal hier nog 1KM bouwhek aan toegevoegd worden. 

  • De Noise Control Barriers worden gehuurd en zijn ingezet om eventuele overlast voor omwonende te beperken.
  • De bouwhekken worden ook gehuurd. Ze zijn op blokken geplaatst en op de plaatsen waar geen noise control barriers aan de hekken zijn bevestigd ook 1:3 voorzien van een schoorconstructie.
  • Een draaipoort was op deze locatie geen optie. Het is wel van groot belang dat de lijn goed dichtgezet wordt. Hierdoor is gekozen voor de M500 schuifpoort. De perfecte stabiele oplossing voor het sluiten van de hekwerklijn.

Al met al zouden we kunnen zeggen dat deze locatie de nieuwe standaard is voor het begrenzen, beschermen en beveiligen van je bouwterrein. Bestaande uit een goed bouwhek, accessoires voor stabiliteit en veiligheid, een heldere toegang en de NCB om geluidsoverlast te beperken.

Meer weten hoe wij uw locatie kunnen omheinen? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen