Draaipoort 3 m vleugel -
2 m hoog op voetplaat

Robuust en veilige alternatief voor de standaard bouwheklooppoort

Draaipoort 3 m vleugel - <br>2 m hoog op voetplaat
Draaipoort 3 m vleugel - <br>2 m hoog op voetplaat-1
Draaipoort 3 m vleugel - <br>2 m hoog op voetplaat-2
Draaipoort 3 m vleugel - <br>2 m hoog op voetplaat-3

Een robuuste en veilige draaipoort voor stabiel en langdurig gebruik

De Heracles draaipoort in enkele of dubbele uitvoering is het meest robuuste en veilige alternatief voor de standaard bouwhekpoort. Deze volbad verzinkte draaipoort is voorzien van spijlen. De poortvleugels kun-nen circa 180° draaien en de scharnieren zijn traploos nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht, draaien soe-pel en geven voetgangers en voertuigen optimaal de ruimte.

Het geavanceerde basisslot maakt het moei-lijk om de poort open te wrikken. Een metalen onderdeel, in de vorm van een paddenstoel, haakt dusdanig in de aanslag dat het slot zelfs niet met een koevoet open te breken is. Het slot afschermen met een anti-diefstal-afdekplaat, levert een extra beveiligd slot op. Het frame is gemaakt van vierkante staalprofielen. Poortvleugels breder dan 3 meter zijn voorzien van dubbele bovenliggers. Deze bieden naast stevigheid ook het voordeel dat overklimmen erg lastig blijft. Voor optimale stijfheid worden de poorten gemonteerd aan robuuste vierkante pilasters.

 • De nr 1 veilige draaipoort
 • Scharnieren nastelbaar
 • Unieke veiligheidsmoer

Heras biedt veelzijdige draaipoorten voor zowel persoonstoegang als voertuigregulering

Deze poort is in meerdere afmetingen leverbaar. Iedere poort kan in een enkele of dubbele uitvoering gele-verd. De standaard vrije doorgang van 3 meter kan op aanvraag aangepast worden naar 2, 2.50, 3.5, 4 of 5 meter. Bij een dubbele uitvoering ontstaat dus standaard een vrije doorgang van 6 meter, welke aangepast kan worden naar 4 tot 10 meter. De hoogte is standaard 2 meter. Op aanvraag zijn ook hoogtes van 1 tot 2,50 meter leverbaar. Ook een looppoort voor personenverkeer maakt deel uit van het programma. Deze draaipoort is leverbaar in enkele of dubbele uitvoering.

Vluchtpoort op tijdelijke locaties voor snel ontruimen

Voor extra veiligheid is het basisslot van deze poort te voorzien van een vluchtsluiting; u kunt van binnen naar buiten, maar niet andersom. Dit kan een gewenste optie zijn ter voorbereiding op een mogelijke cala-miteit, waarbij het van levensbelang is dat aanwezigen zo snel mogelijk het terrein kunnen verlaten. Met een vlucht- of antipaniekslot is de gesloten poort altijd met een krukset, of knop van binnenuit te openen. De vluchtpoort wordt altijd uitgevoerd in combinatie met een vluchtsluitplaat, zodat de poort niet van bui-tenaf geopend kan worden. Optioneel kan de poort uitbreid worden met een deurdranger, zodat de poort automatisch sluit na openen.

Specificaties
 • Art.: P0200
 • Hoogte: 2000 mm
 • Breedte: 3100 mm
 • Diepte: 100 mm
 • Maaswijdte Breedte: 150 mm
 • Verpakkingseenheid: 0
 • Gewicht: 150 kg
 • Vrije breedte: 2,9 m
HSA Plegt-Vos heras mobile
U mag Sjoerd alles vragen. Hij helpt u graag.

Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

HSA_Sjoerd van den Wijngaarden
Draaipoort 3 m vleugel - <br>2 m hoog op voetplaat

Kies dit product

Draaipoort 3 m vleugel -
2 m hoog op voetplaat

Robuust en veilige alternatief voor de standaard bouwheklooppoort