c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (2)

Soorten bouwhekklemmen

42/42 High Security Klem

De High Security klem is een bouwhekklem die extra veiligheid op de bouwplaats garandeert. De klem verbindt de bouwhekken met elkaar en kan alleen gemonteerd of gedemonteerd worden met een speciaal ontwikkelde sleutel. Demontage met standaard gereedschap is uitgesloten.  Zo houdt u onbevoegden buiten. De uitvoerder controleert de uitgifte van de speciale sleutel en hoeft niet dagelijks het hele terrein te controleren op openstaande hekken.

 

42/42 Standaard Klem

Bouwhekklemmen dragen bij aan meer veiligheid tijdens het bouwproces. Met de standaard klem van Heras Mobile kunt u de bouwhekken eenvoudig met elkaar verbinden. Iedere klem wordt aan de binnenzijde van het terrein gemonteerd of gedemonteerd met een steeksleutel nummer 19. Omdat de (de)montage met standaard gereedschap wordt uitgevoerd, biedt de standaard bouwhekklem minder veiligheid dan een High Security klem.

 

42/60 High Security Klem

De 42/60 High Security Klem is ontwikkeld voor semipermanente montage en wordt gebruikt om bouwhekken te verbinden met palen (diameter 60 mm). Net als bij de standaard High Security klem is montage en demontage alleen mogelijk met de bijbehorende sleutel, wat extra veiligheid in het bouwproces garandeert.

 

HS klem + scharnierring

Wilt u twee bouwhekken laten functioneren als draaipoort? Bij de 42/60 High Security klem zijn de klem en scharnierring aan elkaar gelast. De metalen schildjes (maantjes) worden met een klem vastgezet om de bouwhekbuis. Zo kan het hek draaien en zit het toch veilig vast. 


Sleutel High Security klem

De High Security klem kan alleen worden geopend en gesloten met deze speciale sleutel. U kunt de High Security Sleutel handmatig gebruiken of met behulp van een accuboormachine. 

 

Bouwhekklemmen: het meest robuuste element voor uw hekwerklijn

Onze bouwhekklemmen zijn onmisbare accessoires om uw bouwhekken met elkaar te verbinden. Wilt u uw bouwhekken uitrusten met onze bouwhekklemmen? Vraag dan een offerte aan:

Offerte aanvragen

U mag Joep alles vragen.
Hij helpt u graag.
Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

Stel uw vraag
BU Benelux_Joep Coenen

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Hoge bouwhekken

Heras Mobile heeft een uitgebreid assortiment aan bouwhekken (2 meter hoog) voor uw bouwplaatsinrichting. Zo kunt u uw bouwterrein optimaal beveiligen en beperkt u diefstal en vandalisme van het materiaal en materieel op het terrein.

City hekken

Onze binnenstedelijke bouwhekken, zoals Cityfence, Combifence en ons duurzame hek Combi-Wood, zijn veilig en voorkomen diefstal en vandalisme op of rondom de bouwplaats. De dichte anti-graffiti panelen zorgen tevens voor een netter straatbeeld.