Placeholder
Lees meer over
9 min om alles te lezen

Bouwhekken kopen

Stevige hekken zijn onmisbaar voor elke bouwlocatie. Door de hoogte van het bouwhek voorkomt u dat ongewenste bezoekers uw bouwplaats betreden. Wilt u onze bouwhekken kopen? Bekijk dan ons ruime assortiment hieronder.

Met medewerking van
Round_Stef Manders 104 px
Stef Manders

Accountmanager

Round_Bree Sarrazijn 104 px
Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

Snel en eenvoudig bouwhekken kopen

U bent bij Heras Mobile aan het juiste adres om betaalbare en kwalitatieve bouwhekken en dranghekken te kopen. Bekijk ons assortiment in de webshop en bestel uw gewenste producten direct of vraag een offerte aan.

Hoofdstuk 1

Bouwhekken voor elk project

Heeft u doorlopende (bouw)projecten? Dan is het handig dat u zelf bouwhekken in uw opslag hebt. Bij Heras Mobile kunt u bouwhekken in verschillende soorten, afmetingen en kwaliteit kopen.

Round_Stef Manders 104 px
Stef Manders

Accountmanager

Ruim assortiment aan bouwhekken

We begrijpen dat u door het ruime aanbod niet meer weet welke bouwhekken u moet kiezen. De locatie van het bouwproject bepaalt vaak welk bouwhek het meest geschikt is. Zo adviseren we voor binnenstedelijke projecten om voor een van de city hekken te kiezen. Deze hekken zorgen voor een fraaiere uitstraling en ontnemen het zicht op de bouwplaats. Bouwlocaties aan de kust vragen om zwaardere, semipermanente hekken en diverse accessoires om de hekwerklijn te verstevigen.

Voor een goede bouwplaatsinrichting heeft u naast bouwhekken ook toegangsverschaffers en accessoires nodig. Die kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Ook in onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwhekken, toegangspoorten en accessoires voor uw bouwplaats.

Ga naar de webshop

 

Beveiliging van de bouwplaats

De keuze voor een bouwhek hangt ook af van de mate waarin het terrein beveiligd moet worden. Staat er veel materiaal en materieel op de bouwplaats? Dan bieden de M500 anti-climb bouwhekken een uitkomst. Wilt u echt 100% zekerheid? Dan raden we het aan om uw hekwerklijn uit te breiden met tourniquets, slagbomen en/of schuifpoorten in combinatie met Heras Smart Access

 

Heeft u het gewenste product niet gevonden? Wij helpen u graag verder.

Vraag het onze specialist
Hoofdstuk 2

Bouwhekken kopen: wat zijn de voordelen?

De bouwhekken van Heras Mobile zijn voor- of naverzinkt voor extra stevigheid. De maas wordt door de machine stevig aan het frame gelast. Hierdoor bent u verzekerd van een langere levensduur en een hek dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Round_Bree Sarrazijn 104 px
Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

Dat zijn niet de enige voordelen van Heras bouwhekken kopen. De andere voordelen zijn:

  • Direct uit voorraad leverbaar.
  • Altijd nieuwe, kwalitatieve hekken.
  • De bouwhekken blijven uw eigendom, zodat u ze op elk gewenst moment kunt gebruiken.
  • Wanneer u regelmatig een (groot) project hebt, dan schrijft u de aanschafkosten van de bouwhekken snel af.
  • Een bouwhek kopen is op termijn voordeliger dan huren.


Weetje: huur-koopregel

Over het algemeen is het omslagpunt bij een bouwproject 2,5 jaar. Dit betekent dat na 2,5 jaar het huren van bouwhekken duurder is dan wanneer u ze zou kopen. Bent u dus op zoek naar bouwhekken dat u 1,5 jaar wilt gebruiken? Dan is bouwhekken huren de beste oplossing. Heeft u hekwerk nodig voor 3 à 4 jaar? Dan is het beter om de bouwhekken te kopen.

Heras bouwhekken kopen

Voorkom ongewenste bezoekers met onze bouwhekken.

Kom alles te weten.

20 pagina’s

Het is 8 minuten goed besteed

Hoofdstuk 3

De afmetingen van onze bouwhekken

De bouwhekken van Heras Mobile zijn in diverse hoogtes en breedtes verkrijgbaar. Hoeveel bouwhekken u nodig heeft, hangt ook af van de afmeting van de bouwplaats.

Round_Stef Manders 104 px
Stef Manders

Accountmanager

Standaard bouwhekafmetingen

Standaard Heras bouwhekken zijn 3,5 meter breed en 2 meter hoog en worden gebruikt om de grootste lengtes van een bouwplaats af te schermen.

De city hekken hebben een standaard afmeting van 2,2 meter breed en 2 meter hoog. Deze hekken ontnemen (gedeeltelijk) het zicht op de bouwplaats en zorgen voor een fraaiere uitstraling.

Dranghekken worden gebruikt om groepen mensen of het verkeer te geleiden en zijn 2,5 meter breed en 1 meter hoog.

Daarnaast zijn er ook paselementen van 2,2 meter breed en looppoorten van 1,2 meter breed verkrijgbaar. De hoogte van een bouwhek is standaard 2 meter, maar kunnen ook met een hoogte van 1 of 2,45 meter geleverd worden.

 

Afmeting van de bouwplaats

Standaard bouwhekken hebben dus een afmeting van 3,5 meter breed. Een bouwplaats is echter nooit perfect te delen door 3,5 meter. Wanneer u bouwhekken gaat plaatsen, is het dus verstandig om extra hekken te nemen. Daarnaast is in veel gevallen ook extra hekwerk nodig op de bouwplaats zelf, bijvoorbeeld om een los compartiment af te schermen of bewegende delen zoals aan kraan.

Meer informatie over bouwhekafmetingen leest u hier.

Project Hornbach3

Marco Egging, uitvoerder bij Ten Brinke Bouw, vertelt waarom hij voor de bouwhekken van Heras Mobile gekozen heeft.

Semipermanente bouwhekken voor een veilige en nette bouwplaats

"We zijn altijd zeer tevreden over de geboden service. Heras Mobile komt afspraken na en het contact is goed. We werken ook wel met andere marktpartijen, maar ik ben eigenlijk altijd wel in voor een samenwerking met Heras Mobile.”