Paperclip Festival_dranghek

Welke producten biedt Heras Mobile aan?

Bij Heras Mobile koopt of huurt u hoge bouwhekken, maar ook lage bouwhekken en dranghekken. De lage bouwhekken zijn met een afmeting van 1,2m hoog een goede beveiliging op snelwegen en bij voetgangersomleidingen. Zo kunnen bijvoorbeeld voet- en fietspaden van elkaar gescheiden worden. De dranghekken zijn geschikt om mensen op afstand te houden en dragen direct bij aan de veiligheid tijdens evenementen en festivals. 

Onze M100 bouwhekken kunt u eenvoudig monteren op stalen voetplaten. Zo voorkomen ze struikelgevaar voor voetgangers en fietsers. De stalen voeten zijn geschikt voor zowel tijdelijke als semipermanente oplossingen, waarbij ze met keilbouten in de bestrating worden verankerd. Als alternatief kunt u het lage bouwhek ook verbinden met een standaard hek en zo een onoverkomelijk hek creëren met een hoogte van 3,2 meter.

 

Lage bouwhekken

In situaties waarin u (groepen) personen wilt scheiden of naar de gewenste plaats wilt leiden, is het aan te raden lage bouwhekken te gebruiken. Dankzij de hoogte van een laag bouwhek is het eenvoudig om een zichtbare barrière te vormen, zonder dat deze kolossaal en beeldbepalend is. Dit heeft een kalmerend effect, omdat bezoekers zich niet opgejaagd voelen en daardoor de route ontspannener kunnen volgen. 

 

Dranghekken

Dranghekken zijn lage hekken die worden ingezet bij kleine en grote evenementen om mensen naar de juiste plaats te begeleiden. Onze dranghekken staan bekend om hun afgeronde hoeken. Vooral bij sportevenementen of concerten bewegen veel mensen tegelijkertijd. Om hun veiligheid te garanderen, moet u daarom een goed beveiligingsconcept hebben. Hierbij horen ook dranghekken.

Een dranghek heeft het grote voordeel dat u op strategische punten een verdeling van het publiek kunt maken. Zo voorkomt u irritaties en paniek. Bovendien zijn onze dranghekken gemaakt van zeer robuust materiaal en buigen ze niet bij het beklimmen ervan. Zo garandeert u een functionerende omheining, wat er ook gebeurt.

U mag Bree alles vragen.
Ze helpt u graag.
Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

Stel uw vraag
BENELUX_Bree Sarrazijn
In 3

eenvoudige stappen uw lage bouwhekken en dranghekken bestellen

Ga naar de webshop

Wat zijn de voordelen van lage bouwhekken?

Met standaard bouwhekken schermt u uw bouwplaats duidelijk af en geeft u aan dat toegang verboden is. Lage bouwhekken en dranghekken bieden eerder een gevoel van veiligheid. Zoals we eerder al aangaven, creëert u met lage bouwhekken een duidelijke geleider voor verkeer. Zo kunt u fiets- en voetpaden scheiden van het overige verkeer, maar u kunt ze ook toepassen naast snelwegen. De lage bouwhekken kunnen ook op de actieve delen van de bouwplaats dienen als verkeers- en persoonsgeleider.

Door de inzet van dranghekken merken bezoekers snel dat er een passend veiligheidsconcept aanwezig is en zo kunnen ze nog meer van hun bezoek genieten. Een afscheiding met deze hekken stelt uw bezoekers bijvoorbeeld in staat hun kinderen wat vrijer te laten spelen en zo volop van het evenement te genieten.

Een ander groot voordeel van dranghekken is dat het onmogelijk is om ze op te tillen. Onze dranghekken hebben haken en ogen aan de zijkant, waardoor ze gemakkelijk in elkaar kunnen worden geschoven en zichzelf vergrendelen. Toch zijn de dranghekken licht van gewicht, gemakkelijk te vervoeren en indien nodig snel te verplaatsen. Dankzij hun eenvoudige montage zijn de dranghekken zeer flexibel inzetbaar. Of u nu 10 of 1000 dranghekken wilt gebruiken, de implementatie is dankzij het eenvoudige haak-en-oogsysteem zeer gebruiksvriendelijk. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Offerte aanvragen

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

City hekken

Onze binnenstedelijke hekken, zoals Cityfence, Combifence en ons duurzame hek Combi-Wood, zijn veilig en voorkomen diefstal en vandalisme op, of rondom de bouwplaats. De dichte anti-graffiti panelen zorgen voor een netter straatbeeld.

Accessoires

Verschillende accessoires zorgen voor eenvoudig vergrendelen, verstevigen en beveiligen. Extra toebehoren zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van uw bouwhekken.