Tijdelijk hekwerk voor een optimale bouwplaatsinrichting

Bouwhekken, dranghekken en city hekken

Bouwhekken zijn onmisbaar voor elk bouwterrein en dus de basis voor uw bouwplaatsinrichting. Bij Heras Mobile bent u aan het juiste adres om kwalitatieve bouwhekken, dranghekken en city hekken te kopen of huren.

Bekijk bouwhekken
Heras bouwhek

Met onze hoge en lage bouwhekken, dranghekken en city hekken kunt u elk terrein goed beveiligen. U houdt onbevoegden buiten én u verbetert de uitstraling van uw bouwplaats. Bekijk onze verschillende soorten bouwhekken en dranghekken of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen 

Voordelige bouwhekken kopen en huren 

Bouwhekken zijn hekken die u op en rondom bouwplaatsen kunt inzetten. Zo blijven mensen die niet op uw terrein thuishoren uit de buurt en voorkomt u diefstal en vandalisme. En hoewel alle bouwhekken op elkaar lijken, heeft ieder bouwhek zijn kenmerken en doeleinden. Van budget bouwhekken en lage bouwhekken tot anti-climb bouwhekken en city hekken. Voor elk project en elke sector hebben wij een geschikt bouwhek voor u. Bij Heras Mobile is het mogelijk om bouwhekken te kopen of te huren.

Het uitgebreide assortiment van Heras Mobile bestaat uit een perfecte mix van prijs en kwaliteit. Met onze bouwhekken creëert u altijd een betrouwbare tijdelijke afrastering voor een bouwplaats of voor infrawerkzaamheden. Ook voor locaties die extra beveiliging eisen, hebben wij de juiste bouwhekken en accessoires om van uw project een succes te maken. 

Onze bouwhekken worden geproduceerd met de nieuwste lastechnieken en ondervinden een kwaliteitscontrole. Dat maakt onze hekken onverwoestbaar. De beste bouwhekken zijn handgelast en zwaarder. Deze bouwhekken herkent u aan hoekverstevigingen, een verticale of horizontale middenbuis en/of een dikker frame. Deze bouwhekken zijn bovendien naverzinkt voor een hoogwaardige afwerking en langere levensduur. 

Kunt u een product niet vinden?
Wij helpen u graag verder.
Stef Manders

Accountmanager

Stel uw vraag
NEDERLAND_Stef Manders

We bestaan dankzij onze klanten

Duizenden bedrijven maken gebruik van onze bouwhekken, dranghekken en city hekken.