Betrokken

Onze Environment, Social and Governance (ESG) betrokkenheid

Green city Heras Group

Wij beschermen wat voor u van waarde is

Het leven zit vol uitdagingen. De kosten van levensonderhoud stijgen snel, het klimaat verandert en onze natuurlijke bronnen raken op.

Bij Heras Mobile nemen we onze verantwoordelijkheid om die wereldwijde uitdagingen aan te pakken zeer serieus. We doen wat we kunnen om deze problemen aan te pakken, door samen te werken met alle partners in onze waardeketen.

CSR4

"We streven naar een duurzame, veilige en sociale omgeving voor werknemers, klanten en partners. Sociale en duurzame overwegingen maken deel uit van onze dagelijkse activiteiten. Alleen zo kunnen we als bedrijf succesvol zijn en bijdragen aan onze samenleving."

Arjan Zegelaar

Managing Director bij Heras Mobile Fencing & Security

Een paar ESG-doelstellingen

20%

minder energieverbruik

2,5%

emissiereductie per jaar (in onze waardeketen)

20%

van de vacante managementfuncties laten vervullen door een vrouw

100%

groene elektriciteit voor alle locaties van Heras Mobile

plume CSR
#VraagHetHeras

Vragen, ideeën of suggesties?

We vinden het erg belangrijk om iedereen te betrekken bij ons ESG-beleid, zodat iedereen zijn mening kan geven. We staan dus altijd open voor uw vragen, ideeën en suggesties.

Bouwhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze bouwhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage. 

Hekken

Heras Mobile biedt bouwhekken en dranghekken voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

De bouwplaats is altijd dynamisch. Heras Mobile biedt beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de bouwplaats zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan bouwhekken en toegangsverschaffers. Verschillende accessoires en diensten zorgen ervoor dat u uw bouwhekken eenvoudig kan vergrendelen, verstevigen en beveiligen.