Doel, missie en waarden van Heras Mobile

We kijken verder dan de grenzen van tijdelijke perimeterbeveiliging

Heras Mobile is een toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op het leveren van kwalitatieve oplossingen voor bouwlocaties. Onze missie gaat verder dan alleen het aanbieden van producten; we streven ernaar om een partner te zijn voor onze klanten, waarbij we proactief meedenken en oplossingen bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

20220628-tomdoms_0963621
50+

jaar ervaring in de bouwhekbranche

Doel, missie en waarden

Ons doel

Mensen, plaatsen en community’s veilig houden en beschermen met tijdelijke terreinbeveiligingsoplossingen.

 

Onze missie

Beschermen wat voor onze klanten van waarde is; door premium oplossingen voor tijdelijke terreinbeveiliging te ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden.

 

Onze waarden

Onze waarden omschrijven wie we zijn, waar we voor staan en hoe we ons gedragen.

 

Betrouwbaar

Betrouwbaar in het creëren van een veilige omgeving door effectieve tijdelijke perimeterbeveiliging te bieden, waar levens en bestaansmiddelen van afhankelijk zijn.

 

Betrokken

Betrokken bij de gezondheid en veiligheid van onze klanten, werknemers en bredere community’s. We waarderen diversiteit en behandelen mensen met evenveel respect. We handelen altijd integer en eerlijk. Daarnaast werken we samen met onze waardeketen om een circulaire economie te creëren en onze impact op het milieu te verkleinen.

 

Deskundig

Experts in tijdelijke perimeterbeveiliging. Door slimme en duurzame oplossingen met innovatieve producten te ontwerpen. Actief te werken aan het verminderen van onze impact op de planeet. Te luisteren naar onze klanten om te beschermen wat voor onze klanten van waarde is. Uitdagingen aan te gaan en tegelijkertijd te streven naar de hoogste normen.

We bestaan dankzij onze klanten

Wij hebben met duizenden bedrijven samengewerkt,
klein en groot, dichtbij en wereldwijd.

Bouwhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze bouwhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage. 

Hekken

Heras Mobile biedt bouwhekken en dranghekken voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

De bouwplaats is altijd dynamisch. Heras Mobile biedt beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de bouwplaats zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan bouwhekken en toegangsverschaffers. Verschillende accessoires en diensten zorgen ervoor dat u uw bouwhekken eenvoudig kan vergrendelen, verstevigen en beveiligen.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.