Waarom Heras Mobile?

Bouwplaatsen

Op Heras Mobile kunt u altijd bouwen. Hoe uitdagend uw bouwproject ook is, voor elke situatie hebben wij de geschikte bouwhekken, toegangsverschaffers en accessoires. Onze oplossingen vervullen daardoor een belangrijke rol bij uw bouwplaatsbeveiliging.

Goed om te weten

Met de juiste hekwerken en toegangscontrolesystemen zorgt u voor:

  • de veiligheid van uw medewerkers en omwonenden

  • de wering van ongewenst bezoek op uw terrein

  • goede toegankelijkheid voor medewerkers en leveranciers

  • een nette en overzichtelijke bouwplaats

Round_Joep Coenen 158 px
Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

"Bouwbedrijven staan voor enorme uitdagingen. Ze zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers, voorbijgangers en omwonenden én dienen overlast en verkeershinder te beperken."

Betrouwbaar

Betrouwbaar in het creëren van een veilige omgeving door effectieve tijdelijke perimeterbeveiliging te bieden, waar levens en bestaansmiddelen van afhankelijk zijn.

Betrokken

Betrokken bij de gezondheid en veiligheid van onze klanten, werknemers en bredere community’s. We waarderen diversiteit en behandelen mensen met evenveel respect. We handelen altijd integer en eerlijk. Daarnaast werken we samen met onze waardeketen om een circulaire economie te creëren en onze impact op het milieu te verkleinen.

Deskundig

Experts in tijdelijke perimeterbeveiliging. Door slimme en duurzame oplossingen met innovatieve producten te ontwerpen. Actief te werken aan het verminderen van onze impact op de planeet. Te luisteren naar onze klanten om te beschermen wat voor onze klanten van waarde is. Uitdagingen aan te gaan en tegelijkertijd te streven naar de hoogste normen.

Onze producten beschermen uw materialen op de bouwplaats

Tijdelijke beveiligingsoplossingen. Bescherming van uw medewerkers op de bouwplaats. Ondersteuning bij het voldoen aan wet- en regelgevingen op uw bouwplaats. Met Heras Mobile regelt u het, want een goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel.

Op de bouwplaats zijn vaak waardevolle spullen te vinden, zoals gereedschap, machines en bouwmateriaal. Het komt helaas nog regelmatig voor dat niet-beveiligde bouwplaatsen daardoor het doelwit zijn van diefstal, met vernieling en hoge extra kosten als gevolg. Om er zeker van te zijn dat onbevoegden het terrein niet betreden, kiest u voor Heras Smart Access. Een plug en play systeem waarbij iedereen wordt geregistreerd die de bouwlocatie betreedt.

Als dé specialist op het gebied van tijdelijke bouwhekken biedt Heras Mobile voor ieder project het juiste type bouwhek. Wij bieden een breed assortiment aan standaard, premium, lage en city hekken, maar ook voor accessoires, toegangscontrolesystemen en geluiddempende doeken bent u bij ons aan het juiste adres. Dat geldt zowel voor een bouwplaats in binnenstedelijk gebied als buiten de bebouwde kom.

U mag ons alles vragen.
Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

Stel uw vraag
BU Benelux_Joep Coenen
Heras Smart Access

Versimpel de controle op uw bouwplaats met Heras Smart Access.

Kom alles te weten.

18 pagina’s

Het is 13 minuten goed besteed

Oplossingen die geschikt zijn voor de bouw

Er zijn altijd uitzonderingen, maar deze hekken en accessoires zijn nagenoeg op elke bouwplaats te vinden.

20201202-tomdoms_0468723

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze bouwoplossingen in een persoonlijk gesprek.