BIM en bestekservice

Virtueel tijdelijk beveiligen met BIM

De inrichting van de bouwlocatie en het gebouwontwerp zien in een 3D-model? Met de BIM en online bestekservice voor tijdelijk hekwerk reduceert u eenvoudig fouten in het bouwproces.

Waarom BIM?

Schaaltekening van bouwlocatie

BIM volgt de gehele fase van een gebouw: ontwerp, bouw, beheer en zelfs de sloop. Heras Mobile vertaalde BIM naar een nog ontbrekende schakel: de fase tussen ontwerp en het bouwrijp maken van de locatie, juist als de tijdelijke of semipermanente beveiliging van de bouwplaats in beeld komt.

Ga naar BouwConnect Bibliotheek
Handig

Downloads

Onderstaand vindt u de BIM-modellen of beter Revit Family Modellen (.RFA) van onder meer het bouwhek M500, de tourniquet en poorten.

De modellen zijn niet statisch, maar beschikken over intelligentie.

Vragen stelt u eenvoudig aan:
Round_Stef Manders 104 px
Stef Manders

0499 - 551 551

Round_Stijn Bastianen 104 px
Stijn Bastianen

0499 - 551 551

Heras Online Bestekservice

Met de Heras Bestekservice maakt u als architect, adviseur of bestekschrijver eenvoudig een bestektekst op maat voor de totale beveiliging van het terrein.

Onze bestekteksten voor bouwhekken, city hekken, poorten en geluidsabsorberende doeken zijn beschikbaar in RAW, STABU en Spe-X.

Uiteraard kunt u ze ook eenvoudig kopiëren naar programma's zoals MS Word.

Ga naar Heras Online Bestekservice
Het bouwhek voor verkeersgeleiding

Bouwhek M100 1m

Deze lage bouwhekken zijn divers toe te passen, zoals geleider voor verkeer, als valbeveiliging of als zichtscherm op de snelweg. Het lage bouwhek heeft de eigenschappen en het uiterlijk van een bouwhek gecombineerd met de functionaliteit van een dranghek.

Maak bestektekst op maat
Het veiligste hekwerk dat overklimmen onmogelijk maakt

Bouwhek M500 Anti-Climb

Fijnmazig bouwhek met overklimbeveiliging. Minder ongevallen, diefstal en vandalisme maken Anti-Climb bouwhekken tot een hoogst rendabele investering. Bovendien zorgt het ijzersterke frame voor een langere levensduur. 

Maak bestektekst op maat
Voor een prettige, natuurlijke afzetting met uitstraling

Combi-Wood M825

Combi-Wood bestaat uit een robuust houten paneel en een open bouwhek met zeer fijne maas. De natuurlijke uitstraling van het materiaal geeft omwonenden en voorbijgangers een rustige en fijne sfeer. Daarnaast is het een duurzame oplossing en past het in uw SROI-doelen.

Maak bestektekst op maat
Effectief zicht ontnemen op de bouwplaats

Cityfence M800 (RAL 9010)

Bij city hekken wordt het hekframe gevuld met een stalen plaat met damwandprofiel. Dit zorgt voor zichtbelemmering, wat ook diefstal beperkt. Uw waardevolle materialen staan namelijk niet vol in het zicht.

Maak bestektest op maat
Maximale geluidsreductie en minder bouwlawaai

Noise Control Barrier 2.0

De Noise Control Barrier 9NCB) 2.0 reduceert bouwlawaai tot maar liefst 32,8 dB. De NCB 2.0 heeft een langere levensduur, is makkelijk te verwerken en onderhoudsvrij. Voor een volledig bouwhek zijn drie doeken nodig.

Maak bestektekst op maat
De ideale toegangsverschaffer tot úw bouwplaats

Tijdelijke schuifpoorten

Onze tijdelijke schuifpoorten zijn zeer eenvoudig en snel te plaatsen door de montage op een prefab betonnen fundatie. Het ontwerp van de schuifpoort integreert perfect in tijdelijke en semipermanente hekwerklijnen.

Maak bestektekst op maat
Robuuste en veilige draaipoort voor stabiel en langdurig gebruik

Tijdelijke draaipoorten

Heras Mobile biedt veelzijdige draaipoorten voor zowel persoonstoegang als voertuigregulering. Onze oplossingen bestaan uit onderstaande draaipoorten, met een vrije doorgang van 1 tot 10 meter.

Maak bestektekst op maat
Flexibele oplossing voor toegang verlenen

Tijdelijke slagbomen

De mobiele slagboom wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. Met de mee-scharnierende vangpaal wordt de totale opening van maximaal 6 meter optimaal benut.

Maak bestektekst op maat
Het één voor één toelaten van personen

Tourniquet compleet B700

Om grip te houden op de toegang tot uw bouwterrein en mensen gecontroleerd toe te laten en/of te laten vertrekken is de mobiele tourniquet van Heras Mobile een uitstekende oplossing. 

Maak bestektekst op maat
Vragen stelt u eenvoudig aan:
Round_Charlotte van Veelen 158 px
Charlotte van Veelen

0499 - 551 551

Round_Joep Coenen 158 px
Joep Coenen

0499 - 551 551

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

We vertellen graag meer over onze BIM-modellen en bestekteksten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button en kom alles te weten.