007_Weesperzijde 190

Gecontroleerd toegang verlenen met een tourniquet

De tourniquet van Heras Mobile - ook wel draaideur, draaikruis of draaihek genoemd - is de perfecte oplossing om grip te houden op uw bouwplaats. Ze dienen als toegangscontrole door de elektromechanische en automatische vergrendeling. Hierdoor kan maar één persoon tegelijkertijd de bouwplaats betreden en weet u precies wie de bouwplaats betreedt. 

 

Looppoorten als praktische toegang tot de bouwplaats

Onze looppoorten zijn een praktische oplossing om personen veilig de bouwplaats te laten betreden. Alle looppoorten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ongewenste indringers stevig weerstand bieden. De looppoorten dienen als soepele draaipoort en geven personen zo voldoende ruimte om de bouwplaats binnen te komen. De looppoorten sluiten bovendien naadloos aan op uw hekwerklijn. 

 

Vluchtpoorten: de poort voor noodgevallen

De vluchtpoorten van Heras Mobile zijn speciaal ontworpen voor situaties waar elke seconde telt. De poort dient als een robuust hekelement en kan van buitenaf niet worden geopend. Tijdens een calamiteit kunt u zo de aanwezigen zo snel mogelijk het terrein laten verlaten, zonder dat andere personen ondertussen uw bouwplaats betreden. 

Door de naadloze aansluiting op de hekwerklijn kunnen personen niet door het nabijgelegen bouwhek heen reiken om de deur alsnog te ontgrendelen. De poortvleugels kunnen bovendien 180 graden draaien, wat betekent dat ze ver open kunnen en functioneren als een ideale nooduitgang. 

Mocht u nog vragen hebben over de tourniquets of de loop- en vluchtpoorten, dan kunt u contact opnemen met een van onze experts. Als u al weet welke poorten voor uw bouwlocatie geschikt zijn, dan kunt u direct een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen

U mag Sjoerd alles vragen.
Hij helpt u graag.
Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

Stel uw vraag
HSA_Sjoerd van den Wijngaarden

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Slimme toegangscontrole en registratie

Heras Smart Access: het plug and play systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie op tijdelijke locaties. Zo krijgt u grip op de gehele bouwplaats met een betaalbare cloudoplossing. 

Toegang verkeer

Producten om uw toegangsweg zo efficiënt mogelijk in te richten. Alles om u zorgeloos te laten werken, doordat alle activiteiten op en rondom het bouwterrein soepel verlopen en bouwverkeer probleemloos, zonder gedoe, het terrein betreedt en verlaat, ook in het geval van nood.