Klantspecifieke ondersteuning bij Heras Mobile Fencing & Security

Advies en maatwerk van Heras Mobile maakt het verschil

Heras bouwlocatie

Mensenwerk

Onze medewerkers maken het verschil. Van binnendienstmedewerkers en accountmanagers tot onze montageploegen. Uw project krijgt persoonlijke aandacht en maatwerk als u dat wenst.

Advies heras mobile

Een eerlijk verhaal

Omdat we waarde hechten aan relaties voor de lange termijn, kunt van ons een eerlijk verhaal verwachten. Dat is de basis voor vertrouwen en wederzijds begrip.

Havenhof_Bouwplaats_houten afzetting

Een gedegen advies

Voor een antwoord op uw vragen en een advies neemt u contact met ons op. We weten wat er speelt in de bouw, al meer dan 50 jaar.

Paperclip Festival_dranghek Heras Mobile

"Advies en ontzorgen op maat is onze kracht en natuurlijk de beste toegevoegde waarde bij de aanschaf van Heras bouwhekken."

Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

1.600+

tevreden klanten

Volledige ontzorging op maat voor uw (bouw)project

Wat u doet qua beveiliging is afhankelijk van de bouwfase waarin u zit en het soort project dat u beveiligt. Voor een muziekevenement gebruikt u een ander soort hekwerk en beveiliging dan voor een aardappelveld. Maar wat is nu de beste oplossing voor die specifieke situatie? Heras Mobile ontzorgt bedrijven door voor elke situatie, hoe uitdagend die ook is, de juiste bouwhekken, toegangsverschaffers en accessoires te bieden.

Voor festivals en dergelijke zet u geen regulier hek in. Mensen klimmen daar vrij snel overheen. Een fijnmazig hek is veel geschikter. Voor het Belgische rockevenement Rock Werchter bijvoorbeeld werd een op maat gesneden oplossing bedacht. Het hekwerk was speciaal voor dit evenement een halve meter langer gemaakt.

Beveiliging begint met hekwerk, maar eindigt daar niet. Wat uw situatie ook is: weet wat u koopt en waarom u dat doet. Wat is uw doel? Er moet een plan zijn voor elke bouwfase en situatie. Heras Mobile denkt mee met de klant en levert altijd passende oplossingen. Of het nu om muziek of aardappels gaat: onze mensen hebben oog voor de klant.

 

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (8)

Naast het uitgebreide standaardproductassortiment op basis van meer dan 50 jaar ervaring en innovatie, gaan we ook graag aan de slag met de ontwikkeling van de beste maatwerkoplossingen.

#VraagHetHeras

We staan onvoorwaardelijk klaar voor onze klanten

Wij zijn flexibel in het doen van aanpassingen. Bijna alles is wat ons betreft mogelijk. Wilt u een hemelsblauwe poort of een tijdelijk bouwhek met een gouden poedercoating? Het kan! Neem contact met ons op en daag ons uit met uw vraag.