Klantspecifieke ondersteuning bij Heras Mobile Fencing & Security

Een langdurige samenwerking begint met goed luisteren naar onze klanten

Heras bouwlocatie

Onze specialisten staan voor u klaar

Onze medewerkers maken het verschil. Van binnendienstmedewerkers en accountmanagers tot onze montageploegen. Uw project krijgt persoonlijke aandacht en maatwerk als u dat wilt. We brengen namelijk klantspecifiek in kaart brengt wat er nodig is. We geven advies, luisteren naar u en proberen uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Advies heras mobile

Een eerlijke en persoonlijke aanpak

Omdat we waarde hechten aan relaties voor de lange termijn, kunt van ons een eerlijk verhaal verwachten. Dat is de basis voor vertrouwen en wederzijds begrip. We vinden het dan ook belangrijk dat we benaderbaar zijn. Klanten worden daarom nooit als nummertje behandeld; u weet altijd met wie u in gesprek bent. 

Havenhof_Bouwplaats_houten afzetting

Het draait om een totaalontzorging

Van een bouwhek op een blok zetten tot de plaatsing van een tourniquet of schuifpoort, we bieden een totaalpakket aan. Dat begint met een persoonlijk gesprek en een offerte en eindigt met montage en aftersales. Voor een antwoord op uw vragen en een advies neemt u contact met ons op. 

20220628-tomdoms_0963621

“Klanten vragen vaak welke bouwhekken ze moeten inzetten om te voorkomen dat mensen op de bouwplaats komen. Ze kiezen dan voor Heras Mobile, omdat wij een goed advies geven en de klant ontzorgen."

Stef Manders

Accountmanager

1.600+

tevreden klanten

Volledige ontzorging op maat voor uw (bouw)project

Wat u doet qua beveiliging is afhankelijk van de bouwfase waarin u zit en het soort project dat u beveiligt. Op een binnenstedelijk bouwterrein gebruikt u een ander soort hekwerk en beveiliging dan in een haven. Maar wat is nu de beste oplossing voor die specifieke situatie? Heras Mobile ontzorgt bedrijven door voor elke situatie, hoe uitdagend die ook is, de juiste bouwhekken, toegangsverschaffers en accessoires te bieden.

In een haven zet u geen regulier hek in. Mensen klimmen daar vrij snel overheen. Een fijnmazig hek is veel geschikter. Daarnaast speelt beveiliging een grote rol, dus enkel bouwhekken plaatsen is niet voldoende. Met onze poorten en Heras Smart Access beveiligt u uw project zo optimaal mogelijk.

We beschikken over kennis en ervaring in verschillende sectoren, waardoor we een passend advies geven. Op het moment dat u er niet uitkomt, staat ons team voor u klaar om met u mee te denken over tijdelijke perimeterbeveiliging. Van a tot z, wij nemen uw zorgen uit handen. Dat is de meerwaarde die wij bieden.

 

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (8)

Naast het uitgebreide standaardproductassortiment gaan we ook graag aan de slag met de ontwikkelingen van de maatwerkoplossingen.

#VraagHetHeras

We staan onvoorwaardelijk klaar voor onze klanten

Persoonlijke relaties met onze klanten leiden tot hoge klanttevredenheid. Dat weten wij ook. Daarom komen we naar u toe om uw wensen te bespreken. Zo heeft u altijd een contactpersoon die graag met u meedenkt over uw tijdelijke perimeterbeveiliging.