201003490-Transport

Bouwhekblokken: gerecycled plastic of beton

Bij Heras Mobile vinden we het belangrijk om u de mogelijkheid te bieden om te kiezen uit verschillende materialen. Daarom bieden we zowel bouwhekblokken van gerecycled plastic als beton aan in ons assortiment.

De meest milieuvriendelijke optie in ons assortiment zijn de bouwhekvoeten van gerecycled plastic. Naast het duurzaamheidsaspect is met name het lichte gewicht en eenvoudige gebruik een voordeel. Vooral als een snelle op- en afbouw belangrijk voor u is, zijn kunststof bouwhekblokken de juiste keuze.

Als u meer stabiliteit en robuustheid nodig heeft, zijn bouwhekken van beton ideaal voor uw bouwplaats. We raden klanten met een langlopend bouwproject aan om voor de betonvarianten te kiezen. Hiermee verzekert u zichzelf altijd van veiligheid.

 

Voordelen en toepassingsmogelijkheden van bouwhekblokken

Als belangrijk onderdeel van elke bouwplaats bieden bouwhekblokken niet alleen een veilige en stabiele basis voor bouwhekken, maar maken ze ook flexibel gebruik mogelijk.

Het belangrijkste voordeel van bouwhekblokken is de veiligheid. Ze verminderen het risico dat het bouwhek omvalt. We adviseren altijd om bouwhekblokken in combinatie met schoren te gebruiken.

Bovendien zijn bouwhekblokken zeer flexibel inzetbaar. Ze kunnen zowel worden gebruikt op harde ondergronden zoals asfalt of beton als op zachte ondergronden zoals gras of aarde. Dit zorgt voor een snelle en probleemloze montage. Ook het demonteren ervan is eenvoudig. Over het geheel genomen zijn ze daarom een onmisbaar hulpmiddel voor elke bouwplaats.

U mag Stef alles vragen.
Hij helpt u graag.
Stef Manders

Accountmanager

Stel uw vraag
NEDERLAND_Stef Manders
3

verschillende soorten bouwhekblokken

Soorten bouwhekblokken

Betonblok 24 kg 

De klassieker onder de bouwhekblokken is de eenvoudige betonnen voet met een gewicht van 24 kg. Deze betrouwbare en functionele betonnen voet is kleiner dan de traditionele beton- en kunststofblokken, maar net zo robuust. Als u de bouwhekken in de buitenste gaten plaatst, beperkt u ook nog eens het struikelgevaar voor voorbijgangers. 


Betonblok 35 kg (blanco)

Dit eenvoudige betonnen bouwhekblok weegt 35 kg en biedt een veilige en stabiele basis voor uw hekwerklijn. Dankzij het gewicht kunt u zelfs bij extreme weersomstandigheden veiligheid garanderen. Uiteraard adviseren we altijd om bouwhekblokken te combineren met schoren. De vierkante gaten in de betonnen voet zijn ook ideaal voor de montage van de uittilbeveiliging.


Kunststof bouwhekblok 18 kg met uitsparing voor een heftruck

Dit bouwhekblok met heftruckuitsparing is gemaakt van gerecycled plastic en weegt 18 kg. Met een gewicht van minder dan 24 kg valt de gerecyclede voet onder het wettelijke maximum van de Europese Unie en is hij 40% lichter dan een betonnen voet. Dankzij het slimme ontwerp biedt het gerecyclede bouwhekblok toch een zeer stabiele basis. De uitsparingen voor heftrucks en het lage gewicht maken een snelle en gemakkelijke installatie van uw hekwerklijn mogelijk.

 

Effectieve bouwplaatsbeveiliging met bouwhekaccessoires

We adviseren altijd het gebruik van bouwhekklemmen, bouwhekblokken en schoren voor meer stabiliteit, veiligheid en een langere levensduur van uw hekwerklijn. Heras Mobile biedt ook transport- en opslagsystemen aan waarmee uw bouwhekvoeten en -elementen optimaal worden opgeslagen en veilig worden vervoerd.

Heeft u nog vragen? Geen probleem! We helpen u graag.

Afspraak maken

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Schoren

Wanneer u de bouwhekken in blokken plaatst en vervolgens een schoor met een klem aan het bouwhek bevestigt, heeft u een stabiele hekwerklijn. Zeker in extreme weersomstandigheden zorgen schoren voor extra stabiliteit.

City hekken

Onze binnenstedelijke bouwhekken, zoals Cityfence, Combifence en ons duurzame hek Combi-Wood, zijn veilig en voorkomen diefstal en vandalisme op of rondom de bouwplaats. De dichte anti-graffiti panelen zorgen tevens voor een netter straatbeeld.