20211209-tomdoms_0178945-1

Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie op de bouw

Software en hardware in een

Fysiek bestaat Heras Smart Access uit een Smart Access box en een (combi)scanner. Het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem werkt met de verschillende toegangspoorten, zoals een tourniquet of schuifpoort. Met een paslezer en/of vingerafdrukscanner kunnen alleen personen de bouwplaats via de toegangspoort betreden die aangemeld zijn. Dit biedt een compleet toegangscontrolesysteem op uw bouwplaats. Met de professionele helpdesk die bereikbaar is tijdens de werkuren van uw bouwplaats heeft de klant daadwerkelijk één aanspreekpunt voor software en hardware.

 

Nauwkeurige persoonsregistratie

Heras Smart Access maakt persoonsregistratie mogelijk. Het (bouw)personeel kan op locatie of vóór de start van de werkzaamheden (vooraanmelding) aangemeld worden. Door het geautomatiseerde systeem is de aanmelding van personen in slechts een paar minuten geregeld. Hierdoor hoeft er geen tijd meer verspilt te worden aan het handmatig bijhouden van de persoonsgegevens. 

 

Duidelijk aanwezigheidsoverzicht

In de module is de keten van aannemers en onderaannemers heel overzichtelijk. Iedere (onder)aannemer kan zijn eigen werknemers in het systeem uitnodigen zonder dat het overzicht verloren gaat. Zo weet u precies wie voor wie werkt, maar ook wie er op de bouw aan het werk is.

 

Volledig in de cloud

Heras Smart Access is een simpel en flexibel plug and play softwaresysteem dat volledig in een goed afgeschermde cloudomgeving draait. De software kenmerkt zich dan ook dat er weinig benodigde installaties ter plaatse nodig zijn. Dit draadloos toegangscontrolesysteem werkt overal dankzij 4G en werkt ook bij uitval van internet door. 

Meer informatie over Heras Smart Access vindt u in onze brochure:

Download brochure

 

Koppeling met Projectbox en Bouwpas

Doordat Heras Smart Access een cloudoplossing is, kan het systeem gekoppeld worden aan andere software. Projectbox en Bouwpas zijn hier mooie voorbeelden van. Dit zijn online platforms waarop bedrijven en bouwplaatsmedewerkers zich vooraf voor een project registreren. 

Heras Mobile levert hierbij de hardware, zoals een tourniquet, en de bediening van de scanners; Projectbox en Bouwpas leveren de software voor de registratie van de gebruikers. Bij zowel Projectbox als Bouwpas hoeven bedrijfsgegevens en persoonsgegevens maar één keer te worden ingevoerd. Daarna zijn ze voor al de volgende projecten beschikbaar. 

U mag Sjoerd alles vragen.
Hij helpt u graag.
Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

Stel uw vraag
HSA_Sjoerd van den Wijngaarden
20221010-tomdoms_0522984

Kom alles te weten over de werking van het Heras Smart Access systeem

Download nu
3

redenen om voor geautomatiseerde toegangscontrole te kiezen

3 minuten lezen

Optimaliseer uw bouwlocatie met Heras Smart Access

Documentbeheer

Bij het Heras Smart Access systeem is er een module beschikbaar waarmee u documenten simpel kunt beheren in de cloud. Zodra het document verloopt, kan automatisch de toegang tot de bouwplaats worden ontzegd. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een koppeling te leggen met de VCA-database om zo de geldigheid van VCA-certificaten van medewerkers automatisch te controleren. Zo voldoet u meteen aan de veiligheidseisen. 

 

Vooraanmelding

Heras Smart Access maakt het mogelijk om uw persoonsregistratie in slechts een paar minuten te regelen. Wilt u nóg meer tijd besparen? Met online vooraanmelding kunnen arbeidskrachten voor de start van de werkzaamheden worden aangemeld. Minder administratie op uw bouwlocatie dus.

 

Flexibele oplossing op maat

Heras Smart Access is doorontwikkeld tot een flexibele softwareoplossing. Het pakket van Heras Smart Access is opgebouwd uit modules en kan daardoor zo worden ingericht dat het precies aansluit op uw behoefte. Daarnaast bieden we een projectspecifieke begeleiding waarbij de klant behoed wordt voor de valkuilen bij de opstart van het implementatietraject. 

 

Meer weten over de werking van Heras Smart Access?

Vraag dan vrijblijvend de brochure of een demo op locatie aan. Of neem contact met ons op als u vragen heeft.

Vraag een gratis demo op locatie aan

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Toegang personen

Om te voorkomen dat overal in de hekwerklijn in- en uitgangen worden gecreëerd, is het gebruik van duidelijke persoonstoegang een must. Heras Mobile biedt een breed assortiment aan oplossingen voor het verlenen van toegang tot de bouwplaats.

Hoge bouwhekken

Heras Mobile heeft een uitgebreid assortiment aan bouwhekken (2 meter hoog) voor uw bouwplaatsinrichting. Zo kunt u uw bouwterrein optimaal beveiligen en beperkt u diefstal en vandalisme van het materiaal en materieel op het terrein.