Waarom Heras Mobile?

Binnenstedelijke bouwplaats

Heeft u een bouwproject dat u in een stad wilt realiseren? Neem dan contact op met Heras Mobile. We denken graag met u mee om uw binnenstedelijke bouwplaats af te zetten met de geschikte bouwhekken, toegangssystemen en bijbehorende accessoires.

Goed om te weten

  • Het aantal bouwprojecten in binnenstedelijk gebied groeit

  • De complexe infrastructuur middenin de stad, beperkte ruimte op de bouwplaats en geluidshinder voor omwonenden zijn grote uitdagingen bij binnenstedelijke bouwplaatsen

  • Een bouwproject in een stad vereist een grote mate van planning

Round_Stef Manders 158 px
Stef Manders

Accountmanager

"We hebben door de jaren heen een groot aantal verschillende projecten gerealiseerd in binnenstedelijk gebied. Ook voor uw bouwproject steken we graag de handen uit de mouwen."

Kwaliteit

Heras Mobile is de uitvinder van het tijdelijke bouwhek. Sindsdien zijn we voorop gebleven in innovaties, kwaliteit, veiligheid en levensduur.

Betrouwbaarheid

Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwhekbranche zijn wij een premium partner voor tijdelijke beveiliging.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat oprecht voorop, in het product, de relatie en de ondersteuning op Health, Safety & Environment.

Persoonlijke ondersteuning

Geen enkele vraag is ons vreemd. U mag van ons een eerlijk verhaal verwachten. 

Een binnenstedelijke bouwplaats brengt uitdagingen met zich mee

De voorspelling is dat steeds meer mensen in steden gaan wonen. De vraag naar woningbouw in binnenstedelijk gebied wordt daardoor ook steeds groter. Maar binnenstedelijk bouwen is geen eenvoudige klus. Aannemers worden geconfronteerd met beperkte ruimte, restricties op geluidsoverlast en het vrijhouden van omliggende wegen.

Heras Mobile helpt u om die uitdagingen aan te gaan. Zo hebben we verschillende bouwhekken, toegangsverschaffers en bijbehorende accessoires in ons assortiment om de aanblik van bouwlocaties te verfraaien en geluidshinder te reduceren. Daarnaast denken we graag met u mee om het bouwverkeer in goede banen te leiden door op de juiste plekken loop- en schuifpoorten te plaatsen, zonder dat omliggende wegen afgesloten moeten worden.

De grootste uitdaging bij binnenstedelijke bouwplaatsen is de beperkte ruimte. Vaak liggen de bouwlocaties aan een grote weg met weinig bouwplaatsruimte en veel verkeer. Bouwbedrijven moeten daardoor goed nadenken over de levering van materialen zonder het overige verkeer te hinderen.

U mag ons alles vragen.
Stef Manders

Accountmanager

Stel uw vraag
NEDERLAND_Stef Manders
20201202-tomdoms_0138503

Combi-Wood: een mooi en duurzaam bouwhek voor binnenstedelijk gebied.

Kom alles te weten.

20 pagina’s

Het is 9 minuten goed besteed

Oplossingen die geschikt zijn voor binnenstedelijk gebied

Er zijn altijd uitzonderingen, maar deze hekken en accessoires zijn nagenoeg op elke binnenstedelijke bouwplaats te vinden. 

Duurzame bouwplaats

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze oplossingen voor binnenstedelijk gebied in een persoonlijk gesprek.