Logistieke dienstverlening bij Heras Mobile Fencing & Security

We blinken uit in logistiek door elke dag weer goede service te bieden

Transport Heras Mobile

Logistiek als service

Zonder constant hoog niveau in logistiek hebben we geen bestaansrecht. Met andere woorden: afspraak is afspraak, snelheid, flexibiliteit én leveringen die kloppen. 

Transport Heras Mobile

Optimale logistieke keten

Heras Mobile investeert substantieel in systeemoptimalisatie van de logistieke keten. Als het over veiligheid gaat, kunnen we ons namelijk geen fouten permitteren.

Opslag Heras Mobile

Opslag- en transportsystemen

Leveringen zijn standaard per land en/of specifiek per klant. Wereldwijd is geen probleem; zeecontainers met grote volumes varen regelmatig uit naar Amerika

JN_220203_Heras_Fencing_9162

"Flexibiliteit in transport en meedenken met de klant is van groot belang in de bouwwereld. Als hekwerkleverancier moeten we hierin mee."

Bram Dalemans

Operations Manager

50+

internationale transporteurs

The safe way is the best way

De samenwerking met verschillende transportbedrijven biedt de mogelijkheid om in urgente gevallen direct te schakelen. Door samen te werken met verschillende dienstverleners is er altijd een bedrijf dat kan zorgen voor een directe en snelle levering.

Een centrale ligging van onze fabrieken en opslag bevordert de snelheid van levering. In België, Frankrijk en Tsjechië beschikken wij over eigen fabrieken waar al onze voorraden zijn opgeslagen. Klaar voor transport. Vanaf deze locatie bedienen wij onze klanten door heel Europa en daarbuiten. Ook zeecontainers varen regelmatig uit naar dealers in het Midden-Oosten en Amerika.

Er komt een hoop kijken bij het laden en lossen van hekwerk. Er dient rekening gehouden te worden met het volume en het gewicht van hekwerk en de lading moet goed geborgd zijn. Daarnaast vergt bijvoorbeeld het besturen van een vorkheftruck de benodigde kennis en komt ook ervaring met het laden en lossen zelf om de hoek kijken. 
 
Alle chauffeurs van Heras Mobile hebben naast een rijbewijs een ‘code 95 opleiding’ gehad. Deze opleiding is verplicht voor het beroepsmatig besturen van voertuig waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is. Eenmaal het certificaat gehaald, is deze vijf jaar geldig. Na deze vijf jaar kan het verlengd worden door middel van 35 uur bijscholing. De invoering van de richtlijn vakbekwaamheid code 95, draagt bij aan een grotere verkeersveiligheid in Europa en een daling in het aantal ongevallen waarbij vrachtauto’s en bussen betrokken zijn. 
Bram Dalemans_Operations Manager

Bram Dalemans, Operations Manager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over onze logistieke dienstverlening.

#VraagHetHeras

We zijn een specialist op het gebied van logistieke dienstverlening

Onze klanten verwachten een gedegen advies wat betreft levertijden. Met het juiste inzicht in uw project helpen we u daar graag mee.