9.foto robin close up

Bouwhekken transporteren

Als u uw bouwhekken wel eens van de ene locatie naar de andere verplaatst heeft, dan heeft u waarschijnlijk al gemerkt hoe belangrijk praktisch transportbokken zijn. Dit bespaart u niet alleen veel ruimte op de vrachtwagen, maar ook veel tijd en moeite bij de voorbereiding op het transport. Wij bieden u de passende oplossing voor uw situatie. In ons assortiment bevinden zich bijvoorbeeld verticale of horizontale transportbokken, waarmee u tot 30 bouwhekken op de kleinste ruimte kunt bundelen en transporteren. Dankzij het praktische ontwerp en de voorgeboorde bevestigingsgaten kunt u het rek snel laden en de hekken ook tijdens langere ritten veilig vervoeren.

Voor onze lage bouwhekken en dranghekken bieden we ook transportrekken aan. Deze zijn zeer compact en bieden u gemak bij het bundelen en transporteren. 

 

Bouwhekken opslaan

Als er een langere tijd zit tussen twee projecten, moet u uw bouwhekken uiteraard opslaan. Deze opslag moet natuurlijk zo eenvoudig en ruimtebesparend mogelijk zijn om kosten te besparen en ruimte te creëren voor andere machines en hulpmiddelen. Onze transportbokken zijn zeer ruimtebesparend en uitstekend geschikt voor de opslag van bouwhekken. Denk bijvoorbeeld aan ons kunststof transportbok waarin u 28 bouwhekken kunt opslaan, en dat op een breedte van slechts 1,2m. Veel meer ruimtebesparend wordt het waarschijnlijk niet. Daarnaast biedt onze multifunctionele transportbok de ideale basis voor de praktische opslag van bouwhekken, bouwhekblokken en bouwhekklemmen. En dat allemaal op één bok.

Mocht u nog meer vragen hebben over het transport en de opslag van bouwhekken, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Als u al weet welk transport- of opslagsysteem voor u geschikt is, dan kunt u bij Heras Mobile een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

U mag Stef alles vragen.
Hij helpt u graag.
Stef Manders

Accountmanager

Stel uw vraag
NEDERLAND_Stef Manders

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Hoge bouwhekken

Heras Mobile heeft een uitgebreid assortiment aan bouwhekken (2 meter hoog) voor uw bouwplaatsinrichting. Zo kunt u uw bouwterrein optimaal beveiligen en beperkt u diefstal en vandalisme van het materiaal en materieel op het terrein.

Reclamemogelijkheden

De hekken op uw terrein zijn een zeer effectief podium voor reclame; voor uw bedrijf, locatiemarketing, verkoopondersteuning en het communiceren van voorschriften.