Heras Noise Control Barrier 2.0 E0805 no filter(9)

Geluidsoverlast door bouwgeluid en de oplossing hiervoor

Geluidsoverlast kan heel vervelend zijn en is daarom een veelvoorkomende klacht bij bouw- en wegwerkzaamheden. De overlast is niet altijd te voorkomen, maar kan wel verzacht worden door het nemen van maatregelen tegen geluidsoverlast. Dit draagt dan ook direct bij aan de leefbaarheid van de directe omgeving. 

Onze Heras Noise Control Barriers zijn een mooi voorbeeld van een goede maatregel voor het reduceren van bouwlawaai. Deze geluidsschermen reduceren het lawaai met maar liefst 32,8 dB. Deze schermen zijn zowel te koop als te huur en kunnen voor meerdere projecten ingezet worden. 

De Heras Noise Control Barriers kunnen op uw bouwhekken bevestigd worden. Wij raden vervolgens aan om de hekken voorzien met de Noise Control Barriers te plaatsen rondom de bouwplaats, maar ook om apparaten en machines die veel lawaai generen. Zo beperkt u de geluidsoverlast op uw bouwplaats.

U mag Stef alles vragen.
Hij helpt u graag.
Stef Manders

Accountmanager

Stel uw vraag
NEDERLAND_Stef Manders

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Hoge bouwhekken

Heras Mobile heeft een uitgebreid assortiment aan bouwhekken (2 meter hoog) voor uw bouwplaatsinrichting. Zo kunt u uw bouwterrein optimaal beveiligen en beperkt u diefstal en vandalisme van het materiaal en materieel op het terrein.

Accessoires

Verschillende accessoires zorgen voor eenvoudig vergrendelen, verstevigen en beveiligen. Extra toebehoren zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van uw bouwhekken.