Werken bij Heras Mobile Fencing & Security

Een baan bij een mensgericht, dynamisch en internationaal bedrijf

Heras Mobile is niet zomaar een werkgever. Een baan bij ons betekent dat je terecht komt in een platte organisatie met een informele, pragmatische cultuur. Eigen initiatief, ondernemerschap en persoonlijke groei staan bij ons centraal. 

"Met onze 165+ medewerkers realiseren we sterke financiële resultaten en hoge scores op klanttevredenheid. Met inzet, trots en hoge betrokkenheid zorgen we er samen voor dat we ieder jaar als bedrijf groeien."

HMFS_Hekdrager-1
Vacatures

Hier vind je het actuele vacatureoverzicht. Staat de gewenste functie er niet tussen? Stuur ons dan jouw open sollicitatie en we bekijken samen welke mogelijkheden er zijn.

Solliciteer direct

Elektromonteur

Als elektromonteur houd je je met meerdere taken bezig. Je rijdt in je eigen Heras montagebus naar je opdrachten toe. Jouw werkgebied is Midden-en Noord Nederland. Nadat je vooraf de werkopdracht hebt bekeken, ga je op de bouwlocatie een van onze mobiele E-toegangssystemen installeren. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om schuifpoorten, slagbomen, tourniquets of Heras Smart Access-systemen. Deze producten hebben géén geheimen voor je: je bent dus in staat om deze na interne opleiding volledig zelfstandig te installeren én te onderhouden. Iedere bouwlocatie en elke werkdag is weer anders: dit maakt het tot een afwisselende en uitdagende job!

Lees meer

Open sollicitatie

Spreekt onze cultuur jou aan en wil je graag bij ons werken, maar staat er momenteel geen baan voor je tussen? Stuur dan met een gerust hart een open sollicitatie. 

Lees meer

Onze mensen zijn onze kracht

Wij zijn de toonaangevende, internationale expert in tijdelijke en semipermanente hekwerk- en beveiligingsoplossingen. Dat willen we ook blijven. Daarom is de professionele en persoonlijke groei van onze mensen belangrijk. Er zijn vaste in-company ontwikkeltrajecten en leidinggevenden staan open voor deelname aan trainingen en opleidingen. Zo kunnen we onze belofte aan klanten nakomen: goed opgeleide mensen die proactief meedenken.

20220307-tomdoms_0046761

Vragen over de vacatures of de sollicitatieprocedure? Neem contact op met onze HR-afdeling: afdelinghr@tmpp-group.com.

Een paar verbluffende feiten
over werken bij Heras Mobile

7

nieuwe medewerkers in de Benelux in 2021

40+

medewerkers in dienst in de Benelux

3

productielocaties in België, Frankrijk en Tsjechië

4

verkoopkantoren in Europa

De voordelen van werken bij Heras Mobile

Veel vrijheid voor eigen initiatief en ondernemerschap

In onze platte organisatie krijgen medewerkers alle ruimte om zich te ontwikkelen en verder door te groeien. Zo creëer je je eigen toekomst bij Heras Mobile.

We zijn trots op ons werk

Ons doel: onze klanten dagelijks verrassen. Stilstaan is geen optie. Zo draag je je steentje bij aan een veilige omgeving en help je onze samenleving te beschermen. Daar mag je dan ook zeker trots op zijn!

Je traint je lachspieren

Werken bij Heras Mobile is een feestje! Samen pauzeren en de bedrijfsuitjes zorgen voor een lach op je gezicht. Bij Heras Mobile weten we dat lachen met elkaar bijdraagt aan een positieve werksfeer.

Een dynamisch bedrijf waarin samenwerken de key is

Regelmatig moeten de tijdelijke perimeteroplossingen voor onze klanten last minute geregeld worden. Onze organisatie is hier volledig op afgestemd: korte en informele lijnen binnen en tussen de afdelingen.

Een betrouwbare en stabiele werkgever

Je komt terecht in een stabiele werkomgeving. Naast aangename werkuren, een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en veel vakantiedagen hebben we oog voor onze mensen en kijken we naar je behoeften.

Een pragmatische en resultaatgerichte cultuur

We zijn onderdeel van Heras Group, een groep bedrijven die actief zijn in buitenbeveiliging. Bij Heras Mobile draait alles dus om tijdelijke buitenbeveiliging verzorgen voor onze klanten. Jouw resultaten zijn hierin heel zichtbaar.

Een paar collega’s aan het woord

Martijn Verhoeven_Coördinator HSA

Martijn Verhoeven

Coördinator Elektronische Beveiliging

“Ook na meer dan 10 jaar in dienst bij Heras Mobile werk ik hier nog steeds met veel plezier. Dat komt door de afwisselende taken en de fijne samenwerking met mijn collega’s. Samen zorgen we ervoor dat we de toegangssystemen op tijd bij de klant plaatsen. Hoe mooi is het dat we met zijn allen de klus klaren?”

Vera van Erp_Content Marketeer

Vera van Erp

Contentmarketeer

“Werken bij Heras Mobile is elke dag weer een feestje en een echte uitdaging. Met mijn creatieve ideeën probeer ik de online positie van het bedrijf te versterken. Van blogs, socialemediaberichten en e-mailmarketing tot brochures en persberichten, met mijn vlotte pen probeer ik er samen met mijn collega's elke keer weer iets moois van te maken."

Sjoerd van den Wijngaarden_HSA

Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

“Je werkt voor een mooi merk met fijne en leuke afnemers. Iedereen werkt hier met de juiste mentaliteit: we gaan het voor de klant regelen. Het is hard werken, maar samen realiseren we mooie projecten waar we supertrots op mogen zijn. Zo toveren we elke dag een lach op onze gezichten en op die van onze klanten."

Vertel over je uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze vacatures en het werken bij Heras Mobile. Neem direct contact met ons via onderstaande button.