Werken bij

Werken bij een mensgericht internationaal bedrijf

Werken bij Heras Mobile Fencing & Security is ‘the best of both worlds’. We zijn een onderdeel van een van de grotere bouwondernemingen van de wereld. Tegelijkertijd zijn we een prettig bedrijf met een open, informele cultuur. Heras Mobile is een stabiel bedrijf en een mensgerichte werkgever. De meeste collega’s werken al jaren voor ons, ze hebben ‘blauw bloed’ gekregen.

Onze mensen zijn onze kracht

In de branche zijn we de beste en dat willen we zo houden. Door nieuwe technieken te ontwikkelen en onze klantfocus te versterken. De professionele en persoonlijke groei van onze mensen houden daarmee gelijke tred. Voor jou zijn er vaste in-company ontwikkeltrajecten. Leidinggevenden staan open voor jouw deelname aan trainingen en opleidingen. Onze belofte aan onze klanten? Goed opgeleide mensen die proactief meedenken. Deskundig en kordaat, want een veilige werkomgeving is voor hen en voor jou een primaire levensbehoefte.

Collegiaal en persoonlijk

Werken voor Heras Mobile is niet voor iedereen weggelegd. Het is een no-nonsense bedrijf. Een platte organisatie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Daar moet je mee om kunnen gaan. We verwachten betrokkenheid en eigen initiatief.

Werken Heras hekken

Solliciteren

Spreekt deze cultuur jou aan? Hieronder vind je het actuele vacatureoverzicht. Staat jouw baan er niet bij? Stuur met een gerust hart een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Studenten

Stagiair Marketing & Communicatie (september 2019 - januari 2020)

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage? Ben je daarnaast zelfstandig, innovatief, betrokken en vind je het leuk om binnen een internationaal succesvol hands-on  bedrijf te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heras Mobile Fencing & Security (MF&S) is de internationale expert in tijdelijke en semipermanente security-oplossingen. Een bijzonder specialisme dat bijdraagt aan bouwen en ondernemen zonder sores. Mede op basis van een excellente logistieke performance.

Tijdens je stage bij Heras MF&S, onderdeel van CRH plc. maak je niet alleen kennis met onze producten, maar ook zeker met onze werkwijze als koploper in onze markt.

Wij geloven in het werven van het beste talent. Ons business model, kwalitatieve producten,  groei ambities en werkmentaliteit stelt ons in staat om grote carrièremogelijkheden voor onze mensen te ontwikkelen.  www.heras-mobile.nl

Wie zoeken  wij

Heras is een bedrijf met een open, informele cultuur. ‘No-nonsense en praktisch’, zeggen onze mensen zelf. In onze platte organisatie krijgen medewerkers alle ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien. Veel vrijheid, en veel verantwoordelijkheid ook. Daar moet je uiteraard wel mee om kunnen gaan. We verwachten dan ook betrokkenheid, enthousiasme en eigen initiatief. Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid worden dan ook van een stagiair verwacht.

Concrete opdracht

Te versterking van het team  zoeken wij een enthousiaste stagiair! Afhankelijk van je eigen ambities kan daarnaast een concrete opdracht worden geformuleerd gebaseerd op een van onderstaande bouwstenen:

 • Marktonderzoek
  • Heras MF&S is actief in 24 landen en ziet wereldwijd potentieel. Breng jij in kaart in welke landen de mooiste kans voor ons liggen? Inclusief onderzoek, strategie en advies om  merkbekendheid op te bouwen.
 • Klant tevredenheidsonderzoek / Analyse klanten gedrag
  • Ruim 50 jaar leveren wij tijdelijk hekwerk. Hoe denken onze klanten nu werkelijk over ons? Zie jij uitdaging om dit in kaart te brengen incl. een tool voor structureel gebruik?
  • En hoe handelen onze klanten? Kan dit effectiever? Hoe kunnen wij de klant nog optimaler helpen. Vraagstukken waar jij een antwoord op kunt geven.
 • Content marketing
  • Heras MF&S biedt een breed assortiment. Je zou kunnen denken een hek is een hek. Voor onze klanten ligt dit anders. Iedere behoefte vraagt een prefecte oplossing. Ontwikkel jij de onlinetool om klanten te helpen in online advies?
  • Onze (potentiële) klanten helpen bij het oplossen van hun problemen. Niet het promoten van ons product staat hierbij centraal, maar de interesses en behoeften van de klant. Wat zijn de vraagstukken ,interesses en behoeftes van onze klant. Breng deze in kaart en adviseer hoe te communiceren om doorlopend waardevolle kennis te delen met onze klanten.
 • Cross mediale campagnes opzetten en uitvoeren
  • Heras MF&S is continu in ontwikkeling en bezig innovatief oplossingen te bieden voor vraagstukken van onze klanten. Die brengen we graag onder de aandacht van onze klanten. Ieder land behoeft een eigen aanpak. Ga jij deze uitdaging aan?


Robin Vereijken, stagiair afdeling Marketing & Communicatie:

"Als je op zoek bent naar een leuke uitdaging, dan is stagelopen bij Heras Mobile Fencing & Security iets voor jou. Ik heb veel geleerd tijdens mijn stage op de marketing & communicatie afdeling. De begeleiding is goed en de sfeer is super. Hard werken wordt beloond en je wordt vanaf het begin gezien als een volwaardig collega. Deze stage was de leukste periode van mijn studie."

Glenn van Alphen, stagiair afdeling Marketing & Communicatie:

“De marketing&communicatie afdeling is heel betrokken bij je opdracht. Je wordt op een leerzame manier continu ondersteund. De bedrijfscultuur van Heras Mobile Fencing & Security voelt heel welkom,  waardoor je gelijk als een volwaardig collega wordt behandeld. Er is ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en hard werken wordt direct beloond. Dit bedrijf maakt stage lopen een van de beste periodes uit je studietijd.’’

Zin om bij ons veel te leren en een effectieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons fijne bedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met Audrey Swinkels, HR Manager, bel 0499 551 506. Of stuur een mail naar a.swinkels@tmpp-group.com.