Werken bij

Werken bij een mensgericht internationaal bedrijf

Werken bij Heras Mobile Fencing & Security is ‘the best of both worlds’. We zijn een onderdeel van een van de grotere bouwondernemingen van de wereld. Tegelijkertijd zijn we een prettig bedrijf met een open, informele cultuur. Heras Mobile is een stabiel bedrijf en een mensgerichte werkgever. De meeste collega’s werken al jaren voor ons, ze hebben ‘blauw bloed’ gekregen.

Onze mensen zijn onze kracht

In de branche zijn we de beste en dat willen we zo houden. Door nieuwe technieken te ontwikkelen en onze klantfocus te versterken. De professionele en persoonlijke groei van onze mensen houden daarmee gelijke tred. Voor jou zijn er vaste in-company ontwikkeltrajecten. Leidinggevenden staan open voor jouw deelname aan trainingen en opleidingen. Onze belofte aan onze klanten? Goed opgeleide mensen die proactief meedenken. Deskundig en kordaat, want een veilige werkomgeving is voor hen en voor jou een primaire levensbehoefte.

Collegiaal en persoonlijk

Werken voor Heras Mobile is niet voor iedereen weggelegd. Het is een no-nonsense bedrijf. Een platte organisatie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Daar moet je mee om kunnen gaan. We verwachten betrokkenheid en eigen initiatief.

Werken Heras hekken

Solliciteren

Spreekt deze cultuur jou aan? Hieronder vind je het actuele vacatureoverzicht. Staat jouw baan er niet bij? Stuur met een gerust hart een open sollicitatie.

Openstaande vacatures

Momenteel zijn er geen actuele vacatures bij Heras Mobile Fencing & Security. Via onderstaande button nodigen wij je uit een open sollicitatie te versturen.

Open sollicitatie

Studenten

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage? Ben je daarnaast zelfstandig, innovatief, betrokken en vind je het leuk om binnen een internationaal succesvol hands-on bedrijf te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Juno Coolen, stagiair afdeling Marketing & Communicatie: ‘’Bij Heras Mobile Fencing & Security heerst een erg fijne werksfeer en werk je met erg leuke collega’s. Daarnaast biedt het bedrijf genoeg ruimte om te excelleren en voel je je ongetwijfeld direct thuis. Niets is zo prettig als ’s morgens met plezier aan de slag te gaan. Het is een leerzame periode waarbij je echt het bedrijfsleven proeft. Beter kan je het niet treffen!’’

Zin om bij ons veel te leren en een effectieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons fijne bedrijf? Neem voor meer informatie contact op met Audrey Swinkels, HR Manager, bel 0499 551 506. Of stuur een mail naar a.swinkels@crh-fs.com.