Werken bij

Werken bij een mensgericht internationaal bedrijf

Heras Mobile Fencing & Security is een prettig bedrijf met een open, informele cultuur. Ook is Heras Mobile een stabiel bedrijf en een mensgerichte werkgever. De meeste collega’s werken al jaren voor ons, ze hebben ‘blauw bloed’ gekregen.

Onze mensen zijn onze kracht

In de branche zijn we de beste en dat willen we zo houden. Door nieuwe technieken te ontwikkelen en onze klantfocus te versterken. De professionele en persoonlijke groei van onze mensen houden daarmee gelijke tred. Voor jou zijn er vaste in-company ontwikkeltrajecten. Leidinggevenden staan open voor jouw deelname aan trainingen en opleidingen. Onze belofte aan onze klanten? Goed opgeleide mensen die proactief meedenken. Deskundig en kordaat, want een veilige werkomgeving is voor hen en voor jou een primaire levensbehoefte.

Collegiaal en persoonlijk

Werken voor Heras Mobile is niet voor iedereen weggelegd. Het is een no-nonsense bedrijf. Een platte organisatie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Daar moet je mee om kunnen gaan. We verwachten betrokkenheid en eigen initiatief.

Actuele vacatures

Vacature Logistiek-administratief medewerker (24 uur p/w)

Vacature Manager Sales Binnendienst

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Vacature Electromonteur

Solliciteren

Spreekt deze cultuur jou aan? Hieronder vind je het actuele vacatureoverzicht. Staat jouw baan er niet bij? Stuur met een gerust hart een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Studenten

Robin Vereijken, stagiair afdeling Marketing & Communicatie:

"Als je op zoek bent naar een leuke uitdaging, dan is stagelopen bij Heras Mobile Fencing & Security iets voor jou. Ik heb veel geleerd tijdens mijn stage op de marketing & communicatie afdeling. De begeleiding is goed en de sfeer is super. Hard werken wordt beloond en je wordt vanaf het begin gezien als een volwaardig collega. Deze stage was de leukste periode van mijn studie." 

Glenn van Alphen, stagiair afdeling Marketing & Communicatie: 

“De marketing&communicatie afdeling is heel betrokken bij je opdracht. Je wordt op een leerzame manier continu ondersteund. De bedrijfscultuur van Heras Mobile Fencing & Security voelt heel welkom, waardoor je gelijk als een volwaardig collega wordt behandeld. Er is ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en hard werken wordt direct beloond. Dit bedrijf maakt stage lopen een van de beste periodes uit je studietijd.’’