006_Weesperzijde 190

Onze oplossingen

There are no results for the filters selected.

Schuifpoort of slagboom op de bouwplaats

Als uw bouwplaats weinig ruimte heeft, dan is een draaipoort vaak geen goede keuze. Daarom bieden wij ook schuifpoorten en slagbomen aan, die naadloos aansluiten op uw hekwerklijn. Zo bieden wij elektrische schuifpoorten van 6 meter of 7 meter aan die perfect integreren in tijdelijke en semipermanente hekwerklijnen. Een 6m slagboom met rok & overklimprotectie is natuurlijk ook een goede optie voor een afgesloten bouwplaats. Zijn er veel verkeersbewegingen? Dan is de slagboom de beste oplossing. De schuifpoort en slagboom zijn op verschillende manieren te bedienen zoals met een handzender, drukknop of GSM-module.

Ook hebben wij een mobiele schuifpoortconstructie in ons assortiment. De poort is 3,5m breed en daarmee al voldoende voor de meeste bouwvoertuigen. U kunt al een schuifpoort creëren met slechts 1 bouwhek, 2 stalen voetplaten, 3 wielen en 3 klemmen. Hiermee is de constructieset zeer gebruiksvriendelijk. Een groot voordeel ten opzichte van traditionele draaipoorten is de hoeveelheid bespaarde ruimte. 

 

Draaipoorten voor langdurig gebruik

De draaipoorten van Heras Mobile kunnen 180 graden open draaien en bieden zo optimale flexibiliteit. De palen kunnen in beton gegoten worden en zijn daardoor stevig verankerd en bijna onverwoestbaar. Ook visueel zijn de poorten absoluut indrukwekkend en een echte upgrade voor uw bouwplaats. De robuuste grondsluiting en de scherpe punten schrikken indringers af en beschermen uw bouwplaats. De poort is uitgerust met een slot en kan daarom gemakkelijk worden geopend en gesloten.

Als u uw draaipoort niet in beton wilt gieten, kunt u ook kiezen voor de alternatieve voetplaten. Deze kunnen eenvoudig worden vastgeschroefd en bieden dezelfde voordelen als de betonnen poort. Het mooie ontwerp, het robuuste materiaal en de brede ingang bieden alles wat een poort nodig heeft.

De poorten van Heras Mobile worden al jarenlang verder ontwikkeld en voortdurend geoptimaliseerd. Hierdoor voldoen ze aan de meeste actuele eisen. Mocht u nog vragen hebben over onze schuifpoorten en slagbomen, neem dan contact op. Als u al weet welke producten voor uw bouwlocatie geschikt zijn, kunt u een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen

U mag Martijn alles vragen.
Hij helpt u graag.
Martijn Verhoeven

Coördinator Elektronische Beveiliging

Stel uw vraag
LOGISTIEK_Martijn Verhoeven

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Toegang personen

Om te voorkomen dat overal in de hekwerklijn in- en uitgangen worden gecreëerd, is het gebruik van duidelijke persoonstoegang een must. Heras Mobile biedt een breed assortiment aan oplossingen voor het verlenen van toegang tot de bouwplaats.

Accessoires

Verschillende accessoires zorgen voor eenvoudig vergrendelen, verstevigen en beveiligen. Extra toebehoren zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van uw bouwhekken.