Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)

Voor een eenvoudige, veilige en stabiele schuifpoort met een bouwhek als basis.

Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)-1
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)-2
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)-3
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)-4

Voor een eenvoudige, veilige en stabiele schuifpoort met een bouwhek als basis

Bij de Heras schuifpoortconstructie wordt het bouwhek over een rails geleid. Het is een constructie set met onderdelen om in de bestaande hekwerklijn van een bouwhek een schuifpoort te maken. Zo ontstaat snelle toegang tot bouwterreinen voor voetgangers of voertuigen. Maar kan ook worden ingezet als nooduitgang. Uiteraard is het ook mogelijk om 2 bouwhekken tegen elkaar te zetten, hierdoor varieert u in doorgangen van 3,50 meter of 7 meter. Het schuifhek is gemakkelijk te openen en te sluiten zonder draaicirkel. Daarmee is het een ideale oplossing op bouwplaatsen of evenemententerreinen waar weinig plaats is. Voor het cre-eren van een enkele poort zijn 1 bouwhek, 2 stalen voetplaten, 3 wielen en 3 klemmen benodigd.

  • Praktisch
  • Eenvoudige montage
  • Voordelig

Waarom een mobiele bouwhek schuifpoort?

Bedieningsgemak: Een schuif-bouwhek is in de eerste plaats eenvoudig te bedienen (zowel openen en slui-ten), waardoor het weinig tot geen afleiding geeft voor bouwpersoneel. Volledige doorgang: De poort biedt een volledige doorgang voor al het verkeer. Deze schuifpoort kan een opening tot wel 7 meter creëren, waardoor het de garantie biedt dat ieder voertuig probleemloos het terrein op en af kan. Ruimtebespa-rend: Een schuifpoort heeft geen draaicirkel en is daardoor ruimtebesparend. Door het schuifmechanisme maakt de bouwhekpoort geen omslachtige bewegingen, hindert geen personen, voertuigen of andere of obstakels. Herkenbare doorgang en nooduitgang: De bouwhek schuifpoort biedt een praktische, veilige en herkenbare doorgang op het terrein. De mobiele schuifpoort opent altijd snel en soepel en biedt volledige doorgang.

Effectieve eenvoud voor het creëren van een bouwhekpoort

Welke bouwhek u ook kiest, het is eenvoudig te plaatsen en te bedienen. Zowel tussen tijdelijk of semi permanent bouwhekken is deze schuifpoort snel en professioneel zelf te plaatsen. Vergeet bij deze bouw-hekoplossing niet om een goed slot te gebruiken. Hangsloten zorgen voor te veel speling op de bouwhek-ken wat de veiligheid niet ten goede komt. Wij adviseren het Heras bouwhekslot.

Specificaties
  • Art.: P0800
  • Hoogte: 2135 mm
  • Breedte: 3593 mm
  • Diepte: 150 mm
  • Verpakkingseenheid: 0
  • Gewicht: 19,36 kg
  • Vrije breedte: 3,5 m
Van Wijnen heras mobile
U mag Martijn alles vragen. Hij helpt u graag.

Martijn Verhoeven

Coördinator Elektronische Beveiliging

LOGISTIEK_Martijn Verhoeven
Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)

Kies dit product

Mobiele schuifpoort constructie (3,5 m)

Voor een eenvoudige, veilige en stabiele schuifpoort met een bouwhek als basis.