Kopen of huren bij Heras Mobile Fencing & Security

Maak een bewuste keuze: bouwhekken kopen of huren?

Bouwhekken huren Heras Mobile

Huren geeft flexibiliteit

U stopt met huren op het moment dat het u uitkomt. En wij monteren en demonteren het werk zelfs voor u. 

Bouwhekken huren Heras Mobile

Huur altijd kwalitatieve hekken

Een ruime keuze aan huurhekken, poorten en accessoires. Altijd de nieuwste bouwhekken uit voorraad leverbaar.

Dranghekken huren Heras Mobile

Geen onderhoud en opslag

Als u de bouwhekken huurt, heeft u geen onderhoudskosten en er is geen ruimte nodig voor de opslag van bouwhekken. 

image4

"Voor de verhuur van bouwhekken, toegangsverschaffers en toebehoren kunt u terecht bij Heras Mobile. Wij denken graag met u mee over een oplossing op maat."

Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

5 vragen om de juiste keuze te maken

Het ultieme antwoord of u bouwhekken ‘moet' kopen of huren is niet te geven. Het heeft veel te maken met de schaalgrootte van uw bedrijf of project en met het al dan niet repeterende karakter van uw activiteiten. Heras Mobile verkoopt en verhuurt bouwhekken, toegangsoplossingen, projectbeveiliging en toebehoren. Wij geven u graag een passend advies op basis van uw specifieke situatie. Bekijk ook zeker onze productbrochure voor alle producten die te koop en te huur zijn.

Om de overweging tussen koop of huur van bouwhekken bij specifieke project(en) iets te vergemakkelijken kunt u de volgende vijf vragen stellen.

 

Vraag 1. Hangt uw keuze tussen huren of kopen van bouwhekken af van de prijs?

Dan doet u er goed aan eerst naar de duur van uw project te kijken. Huur wordt gemiddeld genomen pas na een bouwproject van 2,5 jaar ‘duurder' dan koop en kan dus voor een lange periode voordelen in prijs bieden.

 

Vraag 2. Wat is het repeterende karakter van uw activiteiten? 

Heeft u zicht op andere projecten die na het huidige project zullen gaan starten? Houdt u hierbij dan rekening met de startdatum van het volgende project. Wanneer de afronding en start van twee projecten in elkaar overlopen heeft u wellicht tijdelijk meer hekken nodig, waardoor huur interessant wordt.

 

Vraag 3. Wat is de gemiddelde levensduur (en schade) van uw hekken?

Vaak wordt onterecht gedacht dat kosten hoog oplopen bij schade van verhuurde bouwhekken. Alléén de echte schade toegebracht door de huurder wordt berekend. Dit gaat vaak om gevallen waarin vervanging van het hek onontbeerlijk is. Zogeheten ‘gebruiksschade' wordt bij huur niet doorberekend.

 

Vraag 4. Wat is de bezettingsgraad van uw hekken? 

U wilt het liefst voorkomen dat u grote aantallen hekken tussentijds moet opslaan. Indien u zelf een huurpark heeft, doet u er goed aan de pieken op te vangen met bij huren in plaats van bij te kopen zodat de bezettingsgraad van uw eigen huurpark maximaal is.

 

Vraag 5. Wilt u in één keer investeren of de kosten spreiden? 

Het doen van een grote investering is niet altijd haalbaar. Huur van bouwhekken is dan aantrekkelijk, omdat u alleen betaalt voor hetgeen u daadwerkelijk gebruikt.

Stef Manders_Accountmanager

Stef Manders, accountmanager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over de voordelen van huur of koop.

#VraagHetHeras

Wij geven u graag een vrijblijvend advies

Onze klanten verwachten een gedegen advies wat betreft hun keuze voor huur of koop. Met het juiste inzicht in uw project helpen we u daar graag mee.