Betrouwbaar

Een betrouwbare bouwhekleverancier met een langetermijnfocus

201003630-Gereed product

De machine doet het altijd

Doordat we onze eigen bouwhekken produceren, hebben we een grote voorraad. Dit maakt dat we uw order snel leveren. Wist u al dat we meer dan 1,8 miljoen bouwhekken per jaar leveren? Dat is ruim 6.300 kilometer bouwhekken, oftewel van Amsterdam tot aan Chicago.

20201202-tomdoms_0468723

Een flexibele houding voor uw wensen

We geven altijd een eerlijk advies aan onze klanten en kiezen dus altijd voor een bestendige oplossing. Ook hebben we voldoende speelruimte om iets op korte termijn voor u te regelen. Dit maakt dat we onze afspraken altijd nakomen.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (1)

Heras Mobile denkt oplossingsgericht

We denken met u mee over een passende oplossing voor uw terrein. De beveiliging met bouwhekken, toegangsverschaffers en accessoires regelen wij, zodat u zich kan richten op andere zaken. We fungeren dus feilloos als verlengstuk van uw organisatie.

Jaarbeursplein_bouwplaatsinrichting_voetgangers

“Door goede en langdurige samenwerkingen met leveranciers hebben we nooit een tekort aan grondstoffen, waardoor we geen productiestilstanden hebben. Mede hierdoor zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten.”

Bram Dalemans

Operations Manager

Een paar verbluffende feiten

50+

jaar ervaring in de bouwhekbranche

3.000+

bouwhekken produceren per dag

1,600+

tevreden klanten in Nederland

6.300

kilometer hekken geleverd

Bram Dalemans_Operations Manager

Bram Dalemans, Operations Manager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over betrouwbaarheid.

#VraagHetHeras

Klanten die terugkomen vormen ons bestaansrecht

We rennen voor onze relaties. Dat DNA ziet u terug in onze service en excellente logistiek. We geven u graag een passend advies op basis van uw specifieke situatie.

165+

medewerkers zorgen ervoor dat we uw betrouwbare hekkenleverancier zijn

Ons doel is om betrouwbaar en flexibel te zijn

Heras Mobile werkt al ruim 50 jaar in de bouwhekbranche. Dankzij decennialange kennis en ervaring behoren wij nationaal en internationaal tot de top. Die verworven expertise ziet u terugkomen in onze productie, levering, montage en adviezen. Zo ondersteunen we u in de beveiliging voor uw terrein. Wij weten als geen ander dat u daarvoor wilt samenwerken met een solide, kwalitatieve partner. 

Wij zijn graag die betrouwbare partner voor u. Met innovaties en onze ‘wandelende encyclopedieën’ (onze medewerkers) ontzorgen we u gedeeltelijk of totaal op het gebied van bouwhekken, toegangsverschaffers en bijbehorende accessoires.

Van standaard bouwhekken en klemmen en van toegangsverschaffers tot geluidsreductie, Heras Mobile garandeert betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Met altijd werkende productiemachines en een grote voorraad voorkomen we schaarste en onnodige vertragingen voor leveringen. Zelfs de grootste uitdagingen gaan wij niet uit de weg, zonder dat onze kwaliteit en betrouwbaarheid minder wordt.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

Een ruime keuze aan bouwhekken, poorten en accessoires.

Kom alles te weten.

20 pagina’s

Het is 9 minuten goed besteed

Bouwhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze bouwhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage. 

Hekken

Heras Mobile biedt bouwhekken en dranghekken voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

De bouwplaats is altijd dynamisch. Heras Mobile biedt beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de bouwplaats zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan bouwhekken en toegangsverschaffers. Verschillende accessoires en diensten zorgen ervoor dat u uw bouwhekken eenvoudig kan vergrendelen, verstevigen en beveiligen.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.