Image

Wat zijn city bouwhekken?

City bouwhekken, ook wel binnenstedelijke bouwhekken genoemd, zijn bouwhekken die bedoeld zijn om voornamelijk binnenstedelijke bouwplaatsen optimaal in te richten en af te schermen om zo onbevoegden tegen te houden. In tegenstelling tot onze standaard bouwhekken vormen city bouwhekken een zichtbelemmering. Dit hekwerk kan onbevoegden, zoals dieven en nieuwsgierige voorbijgangers, afschrikken en zo onnodige vertragingen of zelfs ongelukken rond uw bouwplaats voorkomen. De city bouwhekken bestaan uit stevige metalen frames die zijn gevuld met houten panelen of platen. 

Vooral voor bouwplaatsen die omringd zijn door veel verkeer, is het aan te raden om het zicht op uw bouwplaats te minimaliseren. Zo worden automobilisten en voetgangers minder afgeleid en kunnen ze zich volledig concentreren op het verkeer. Bovendien kunt u met een city bouwhek gelegenheidsdieven ontmoedigen door hen geen of slechts beperkt zicht op uw bouwplaats te geven.

 

Wat zijn de voordelen van city bouwhekken?

City bouwhekken voorkomen dat onbevoegden uw bouwplaats betreden en minimaliseren dus het risico op diefstal, vandalisme of andere ongewenste activiteiten. Bovendien voorkomen ze dat stof de bouwplaats afwaait. De mooie uitstraling van de city hekken geeft omwonenden en voorbijgangers een fijne sfeer, wat ook bijdraagt aan het positieve imago van uw bedrijf. 

Onze city bouwhekken zijn zo ontworpen dat er geen fietsen aan kunnen worden vastgeketend. Zo ziet uw bouwplaats er opgeruimd uit. 

U mag Stef alles vragen.
Hij helpt u graag.
Stef Manders

Accountmanager

Stel uw vraag
NEDERLAND_Stef Manders
20220530-tomdoms_0068151
#DuurzameBouwplaats

City bouwhekken inzetten om een duurzame bouwplaats te realiseren.

Lees meer
78%

van de Nederlandse gemeenten is actief bezig met SROI

Meer weten? Download de gratis whitepaper

De duurzame Combi-Wood en City-Wood bouwhekken

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Dat ziet u ook terugkomen in onze producten. De Combi-Wood en City-Wood bouwhekken zijn hier een mooi voorbeeld van. Bij deze bouwhekken hebben we duurzaamheid, sociale impact en uitstraling gecombineerd, waardoor dit een perfect bouwhek is voor binnenstedelijke bouwplaatsen

De houten panelen van deze bouwhekken worden geproduceerd door mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt. Daardoor passen de duurzame, houten bouwhekken in uw SROI-doelen. Wist u al dat u deze hekken voor een deel kunt opvoeren als SROI-invulling?

De natuurlijke uitstraling van de houten panelen geeft omwonenden en voorbijgangers een rustige en aangename sfeer. Om een nóg groenere uitstraling te creëren kunt u de plantenbakken van Groene Bouwhekken aan de Combi-Wood en City-Wood bouwhekken bevestigen. Lokale, sociale instellingen onderhouden de planten als dagbesteding. 

 

Het juiste product — uiteraard bij Heras Mobile

Ons assortiment aan city bouwhekken omvat momenteel zes producten in diverse uitvoeringen. Als u uw bouwplaats volledig wilt afschermen dan zijn de Cityfence M800 of de City-Wood bouwhekken de juiste producten voor u. Zo kunnen voorbijgangers en automobilisten geen blik werpen op uw bouwplaats en vermindert u het risico op ongelukken en diefstal aanzienlijk.

De Combifence M825 en Combi-Wood M825 zijn hekken van 2 meter hoog en zijn aan de onderkant voorzien van damwandprofiel of houten panelen. Zo kunnen automobilisten uw bouwplaats niet zien terwijl voorbijgangers in alle rust de vordering van de bouwwerkzaamheden kunnen bekijken. 

Als u op zoek bent naar zichtontnemende en verkeersgeleidende bouwhekken, dan zijn onze Cityfence M850 of City-Wood M850 1 m de juiste producten voor u. Mocht u nog vragen hebben over onze city bouwhekken, neem dan contact op met een van onze experts. Als u al weet welke city hekken voor uw bouwplaats geschikt zijn, kunt u een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Lage bouwhekken en dranghekken

De lage bouwhekken (1 meter hoog) en dranghekken van Heras Mobile zijn geschikt om (grote groepen) mensen op afstand te houden en verkeer in goede banen te leiden. U kunt de hekken tevens inzetten om een gebied af te zetten of om een looppad te creëren voor het veilig geleiden van mensen.

Accessoires

Verschillende accessoires zorgen voor eenvoudig vergrendelen, verstevigen en beveiligen. Extra toebehoren zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van uw bouwhekken.