Cityfence M850 1 m (RAL 9010)

Verkeersgeleider in standaard wit

Cityfence M850 1 m (RAL 9010)
Cityfence M850 1 m (RAL 9010)-1

Prettig aan het oog onttrokken  

City Fence M850 zijn 1 meter hoge hekken waarbij het hekframe gevuld is met een stalen plaat met damwandprofiel. Hierdoor worden deze hekken ook wel damwandhekken genoemd. Ideaal voor verkeersgeleiding, scheidingsdoeleinden en veiligheid. Het voorkomt uitsteeksels op de rijweg en onttrekt het zicht op de bouwplaats aan het zicht van de automobilisten. Fietsen kunnen niet worden bevestigd aan de hekken, graffiti wordt ontmoedigd door de damwandstructuur. De Cityhekken zorgen voor een netter en fraaier straatbeeld. Een nette en verzorgde uitstraling van uw bouwplaats draagt bij aan een positief bedrijfsimago en motivatie van uw werknemers.   
  • Netter straatbeeld
  • Ideale verkeersgeleider

Bouwhekken met een damwandprofiel  

Naast deze damwandhekken die volledig gevuld zijn bestaat er ook de mogelijkheid om voor 2 meter hoge variant te kiezen. Volledig voorzien van damwandprofiel of “combi” hekken. Hierbij is de onderste helft van het hek voorzien van een damwandplaat en de bovenste helft van een bouwhek met een staalmat. Combifence neemt het zicht van automobilisten op de bouwplaats weg. Terwijl voetgangers de vorderingen in alle rust kunnen bekijken en een open communicatie met de omgeving behouden blijft.

Duurzamer alternatief

Het City-Wood 1 meter hek bestaat uit een robuust Douglas houten paneel en is ideaal voor verkeersgeleiding, scheidingsdoeleinden en veiligheid. De robuuste houten planken zorgen samen met het stevige stalen frame voor optimale stevigheid. De natuurlijke uitstraling van het materiaal geeft omwonenden en voorbijgangers een rustige en fijne sfeer.

Specificaties
  • Art.: C2051000
  • Hoogte: 1010 mm
  • Breedte: 2610 mm
  • Verpakkingseenheid: 28
  • Gewicht: 12 kg
Floriade heras mobile
U mag Stef alles vragen. Hij helpt u graag.

Stef Manders

Accountmanager

NEDERLAND_Stef Manders
Cityfence M850 1 m (RAL 9010)

Kies dit product

Cityfence M850 1 m (RAL 9010)

Verkeersgeleider in standaard wit