Cityfence M800 (RAL 9010)

Zichtontnemend Cityfence in meerdere kleuren!

Cityfence M800 (RAL 9010)
Cityfence M800 (RAL 9010)-1
Cityfence M800 (RAL 9010)-2
Cityfence M800 (RAL 9010)-3

Effectief zicht ontnemen op de bouwplaats

Bij Cityhekken wordt het hekframe gevuld met een stalen plaat met damwandprofiel. Hierdoor worden deze hekken ook wel damwandhekken genoemd. Zichtbelemmering beperkt diefstal, doordat uw waardevolle materialen niet vol in het zicht van criminelen staan. Bovendien wordt de verkeersdoorstroming bevorderd. Veilig voor de weggebruikers en veilig voor de bouwvakkers. Het verplaatsen van stof en andere materialen buiten de bouwplaats wordt geminimaliseerd. Fietsen kunnen niet worden bevestigd aan de hekken, graffiti wordt ontmoedigd door de damwandstructuur. De Cityhekken zorgen voor een netter en fraaier straatbeeld. Een nette en verzorgde uitstraling van uw bouwplaats draagt bij aan een positief bedrijfsimago en motivatie van uw werknemers.

  • Volledig zichtontnemend
  • Netter straatbeeld
  • Beschikbaar in meerdere kleuren

Bouwhekken met een damwandprofiel

Naast deze damwandhekken die volledig gevuld zijn bestaat er ook de mogelijkheid om voor “combi” hekken te kiezen. Hierbij is de onderste helft van het hek voorzien van een damwandplaat en de bovenste helft van een bouwhek met een staalmat. Combi Fence neemt het zicht van automobilisten op de bouwplaats weg. Terwijl voetgangers de vorderingen in alle rust kunnen bekijken en een open communicatie met de omgeving behouden blijft. Of u kiest voor de 1 meter hoge cityhekken. Ideaal voor verkeersgeleiding, scheidingsdoeleinden en veiligheid.

City Fence voor een positief bedrijfsimago

Het City Fence staat als een huis. Deze afscheiding draagt bij aan een verzorgde bouwplaats. Om uw bedrijfsimago extra kracht bij te zetten is het mogelijk de panelen in de kleuren van uw bedrijf of gemeente aan te bieden. Er zijn een aantal standaard kleuren in ons assortiment opgenomen. Heeft u specifieke wensen? Onze medewerkers helpen u graag.

Specificaties
  • Art.: C1700000
  • Hoogte: 2000 mm
  • Breedte: 2160 mm
  • Verpakkingseenheid: 28
  • Gewicht: 26 kg
Floriade heras mobile
U mag Stef alles vragen. Hij helpt u graag.

Stef Manders

Accountmanager

NEDERLAND_Stef Manders
Cityfence M800 (RAL 9010)

Kies dit product

Cityfence M800 (RAL 9010)

Zichtontnemend Cityfence in meerdere kleuren!