City-Wood M800

Duurzaam Cityfence in een houten jasje!

City-Wood M800
City-Wood M800-1
City-Wood M800-2
City-Wood M800-3
City-Wood M800-4

Duurzaam bouwhek voor een volledige, natuurlijke afzetting met uitstraling!

City-Wood bestaat uit een robuust Douglas houten paneel en ontneemt het zicht naar de bouwplaats. De robuuste houten planken zorgen samen met het stevige stalen frame voor optimale stevigheid. De natuurlijke uitstraling van het materiaal geeft omwonenden en voorbijgangers een rustige en fijne sfeer. Daarnaast is het een duurzame oplossing en past het in uw SROI-doelen. De City-Wood hekken kunnen goed gecombineerd worden met de Combi-Wood bouwhekken, welke deels zijn voorzien van een staalmat. Zo kunt u op gewenste plekken een doorkijk naar het bouwterrein creëren.

  • Nette en natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam bouwhek met sociale impact
  • Geschikt voor plantenbakken

Een bouwhek voor binnenstedelijk gebied

Het houten paneel wordt geproduceerd door mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt, waarmee het product een antwoord kan geven op SROI-vraagstukken. In verschillende gemeenten kan dit hek voor een deel van de huur of verkoopprijs opgevoerd worden als SROI-invulling. Het houten paneel kan nauwelijks worden ingedeukt of beschadigd. Daarnaast kan een paneel met weinig moeite worden vervangen.

Samenwerking Heras en Groene Bouwhekken

Heras en Groene Bouwhekken hebben samengewerkt aan de ontwikkeling van dit product. Wij geloven dat alledaagse producten, zoals een bouwhek, een integrale duurzame meerwaarde kan bieden. Groene Bouwhekken is een bewezen sociale partij met een fantastische maatschappelijk visie. Voor dit product verzorgen zij het houten paneel, de eventuele bloembakken en de samenwerking met lokale instellingen voor het onderhouden van de plantjes. Het sterke stalen frame waarin de Douglas houten panelen worden gemonteerd worden geproduceerd in de fabriek van Heras, waarna Heras de logistiek van en naar de klant verzorgd.

Specificaties
  • Art.: C1763000
  • Hoogte: 2000 mm
  • Breedte: 2160 mm
  • Verpakkingseenheid: 28
  • Gewicht: 48 kg
Floriade heras mobile
U mag Stef alles vragen. Hij helpt u graag.

Stef Manders

Accountmanager

NEDERLAND_Stef Manders
City-Wood M800

Kies dit product

City-Wood M800

Duurzaam Cityfence in een houten jasje!