Op weg naar groene en veilige steden

Floriade: hét evenement van 2022

Er is veel gaande op het gebied van duurzaamheid en het is op dit moment dan ook een trending onderwerp op het nieuws en bij overheden. Grote maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit en een toenemende grondstoffenschaarste worden meer en meer duidelijk.

Geplaatst op 02 december 2021 door Joost van der Pas    ToegangscontroleDuurzaam


Veilig en gezond aan het werk op de bouwplaats

Heras Mobile Fencing & Security vernieuwd haar VCA** certificering

Ook in 2021 staat veiligheid op de bouwplaats hoog op de prioriteitenlijst. Heras Mobile Fencing & Security levert veel producten die bijdragen aan de veiligheid op de bouwplaats. Denk hier bijvoorbeeld aan Anti-Climb bouwhekken, Smart Access en de vele accessoires die voor extra stevigheid voor bouwhekken zorgen.

Geplaatst op 08 maart 2021 door Suzanne van Bekkers - Vroenhoven    Veilig & duurzaam werken


Bouwhekken transporteren en opslaan

5 redenen waarom het de moeite loont om in transportsystemen te investeren

Zodra een bouwproject voltooid is, moeten de bouwhekken worden gedemonteerd en afgevoerd. Wanneer u ze niet onmiddellijk voor een volgend project of organisatie nodig hebt, moet u ze opslaan. Niet alleen voor het transport, maar ook voor een tijdelijke opslag kunnen transportsystemen van pas komen. Die frames lijken op het eerste gezicht onbelangrijk, maar bieden toch tal van voordelen, die onze experts ter zake hieronder graag voor u op een rijtje zetten.

Geplaatst op 16 november 2020 door Michiel van der Velden    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werken


Combi-Wood_meer dan alleen een bouwhek

Combi-Wood is simpelweg samen te vatten als een duurzaam bouwhek dat bestaat uit een robuust houten paneel en een open bouwhek met zeer fijne maas. Het hekwerk ontneemt het zicht van automobilisten en voorbijgangers op de bouwplaats, terwijl voetgangers de vorderingen van het project in alle rust kunnen bekijken. Maar Combi-Wood is meer dan alleen een bouwhek. Het biedt een oplossing tot de verfraaiing van de omgeving, als ook werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Geplaatst op 08 oktober 2020 door Lou Spierings    ProjectbeveiligingDuurzaamHouten bouwhek


Een duurzame bouwplaats: hoe realiseert men die?

U bent vast bekend met talloze duurzame initiatieven, innovaties en ontwikkelingen in de bouw. Maar staat u ook wel eens stil bij de bouwlocatie zelf? Want juist daar is nog veel te winnen. In dit blog leest u wat de duurzame bouwplaats inhoudt en hoe men deze realiseert.

Geplaatst op 24 juni 2020 door Joost van der Pas    Eco-vriendelijkDuurzaam


HERAS Smart Access: een flexibel plug en play systeem voor de bouwplaats

 

Heras Smart Access biedt één oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én aanwezigheidsregistratie. Het is eenvoudig in gebruik en veelzijdig in resultaat. In dit blog lees je over de ontwikkelingen van de afgelopen drie jaar, welke HERAS Smart Access hebben gemaakt tot het flexible en volwassen systeem dat het nu is. 

Geplaatst op 22 juni 2020 door Thijs Krijgsman    ToegangscontroleHERAS Mobile


Combi-Wood_een duurzaam bouwhek voor binnenstedelijke bouwplaatsen

Heras Mobile introduceert een nieuw bouwhek samen met Social Enterprise Groene Bouwhekken. Uit onderzoek blijkt dat veel bouwlocaties op het gebied van duurzaamheid nog grote stappen kunnen maken.

Geplaatst op 16 juni 2020 door Lou Spierings    ProjectbeveiligingDuurzaamheidEco-vriendelijk


Volautomatische nieuwe laslijn


Heras Mobile Fencing & Security neemt een nieuwe, volautomatische productielijn in gebruik. De nieuwe laslijn staat in de fabriek in Pelt (België). Behalve een grotere productiecapaciteit zorgt de nieuwe machine voor meer flexibiliteit in het productieproces.

Geplaatst op 03 juni 2020 door Joep Coenen    Bouwhek mogelijkhedenHERAS Mobile