Semi-permanent bouwhek bij Hornbach in Duiven voor nette uitstraling

Bij langdurige bouwprojecten is het vaak de vraag: kiezen voor (permanent) gaashekwerk of voor (semi-permanent) staalmat hekwerk? In aanloop naar het project Hornbach in Duiven was het niet anders. Ten Brinke Bouw uit Doetinchem – gespecialiseerd in de bouw van bedrijfshallen en bouwmarkten - koos voor semi-permanent geplaatste M350’s van Heras.

Geplaatst op 08 januari 2019 door Lou Spierings    Bouwhek mogelijkheden


Allfence dat is vanaf nu Heras

De merknaam Allfence (verhuur van hekken voor evenement en bouw) verdwijnt van de Nederlandse markt.

Geplaatst op 12 november 2018 door Joep Coenen    


Vrijdragende schuifpoorten met een vrije doorgang van 14 meter

Heras Mobile Fencing & Security ontwikkelde een oplossing voor het naast elkaar kunnen plaatsen van twee M500 schuifpoorten. Het resultaat is een vrije doorgang van veertien meter. De samengestelde mega-entree is speciaal gemaakt voor binnenstedelijke bouwlocaties.

Geplaatst op 18 september 2018 door Joep Coenen    Toegangscontrole


Bouwhekken huren of kopen? 5 Adviezen om de juiste keuze te maken

Een terugkerende vraag bij veel aannemers: ga ik bouwhekken huren of kopen? Huur is in de ogen van veel aannemers duurder dan kopen. Echter, in veel gevallen is huren onderaan de streep ten opzichte van koop absoluut aantrekkelijker.

Geplaatst op 03 september 2018 door Lou Spierings    Bouwhek mogelijkheden


Bouwhekken plaatsen: zelf installeren of uitbesteden?

Het plaatsen en installeren van bouwhekken is geen harde wiskunde. Om die reden besluiten veel bouwbedrijven hun hekwerk te laten plaatsen door eigen personeel. En dat terwijl er een groot tekort is aan bouwpersoneel en deze kostbare tijd en kunde beter aan het project besteed kunnen worden.

Geplaatst op 27 augustus 2018 door Lou Spierings    Bouwhek mogelijkheden


On-shore beveiliging voor offshore productie

In Oostende bouwt Siemens aan het offshore windpark Rentel: zo’n veertig windturbines die op veertig kilometer uit de kust gaan zorgen voor 309 megawatt aan groene stroom. Goed om circa 300.000 gezinnen van energie te voorzien. Het werk startte begin 2018 en moet eind van dit jaar gereed zijn. Heras Mobile Fencing & Security draagt met mechanische en elektronische beveiliging bij aan de vlekkeloze procesvoortgang.

Geplaatst op 31 juli 2018 door Yves Spooren    ToegangscontroleVeilig & duurzaam werken


Voldoen aan bouwregelgeving doe je niet alleen met software

Voldoen aan wetgeving op een bouwplaats kost een hoop tijd. Niet alleen komt er een hoop administratie bij kijken, je dient ook je werknemers te motiveren zich aan regels te houden en te controleren of dit daadwerkelijk gebeurt. Software kan je helpen processen te stroomlijnen en administratieve taken terug te dringen. Hoewel dit helpt om de eerste stappen te zetten in het voldoen aan regelgeving, is het gebruik van software geen allesomvattende oplossing. Welke extra stappen dien je te nemen om volledig te voldoen aan bouwregelgeving?

Geplaatst op 20 juli 2018 door Thijs Krijgsman    


Bedrukte bouwhekdoeken: creëer reclamemogelijkheden met behulp van uw tijdelijke hekwerk

Met behulp van bouwhekken kunt u uw tijdelijke bouwplaats op een doeltreffende manier afbakenen. Maar wist u dat u diezelfde hekken met één extra stap kunt omtoveren tot ideale reclamekansen? Als u uw hekken voorziet van bedrukte bouwhekdoeken creëert u maar liefst 7 m2 extra reclamemogelijkheden voor uw bouwproject. En daar stopt het niet: de voordelen van deze bedrukte bouwhekdoeken gaan nog veel verder:

Geplaatst op 11 juli 2018 door Celine Deschamps    Bouwhek mogelijkheden