5 voordelen van een semipermanente hekwerklijn

U herkent het vast wel: uw bouwhekken waaien om of kunnen zelfs kapot gaan. Dit gebeurt altijd wanneer het u niet uitkomt. Bovendien wilt u niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken en schades die ontstaan door omgewaaide hekken. Met een semipermanente hekwerklijn neemt u dit risico bijna volledig weg, zodat u de bouwplaats veilig kan achterlaten en de ochtend niet voor verrassingen zorgt. Semipermanente montage heeft nog meer voordelen. In dit blogartikel lichten we toe welke deze zijn.

 

Een goed ogende bouwplaats begint met een semipermanente hekwerklijn

Semipermanent hekwerk, wat is dat eigenlijk? De naam zegt het al beetje. Het combineren van tijdelijk en permanent hekwerk door middel van bouwhekken. Door 2 palen van rond Ø60 in de grond te fixeren (+/- 85 centimeter) met daartussen een bouwhek creërt u een semipermanente hekwerklijn.

 

Voordelen van een semipermanente hekwerklijn op een rijtje

1. Uitstraling

Semipermanent hekwerk heeft de kwalitatieve uitstraling van een permanente bouwplaatsbeveiliging met de flexibiliteit van tijdelijke bouwhekken. U wilt aan uw opdrachtgevers laten zien dat u zorgvuldig met de bouw omgaat. De eerste indruk is daarbij heel belangrijk. Een nette, strakke semipermanente hekwerklijn versterkt dit. 

 

2. Stevig

De palen worden in de grond gefixeerd. Daardoor is een semipermanente montage stabieler dan een blokkenmontage.

 

3. Ruimtebesparend

De breedte van een semipermanente hekwerklijn is 6 centimeter in tegenstelling tot blokkenmontage waarbij u 1,5 meter beter breedte nodig hebt voor schoren. Dit vergroot de werkruimte op de bouwplaats.

 

4. Duurzaam

Bij een semipermanente hekwerklijn kunt u de bouwhekken bijna volledig hergebruiken. Bij een blokkenmontage weten we uit ervaring dat u 10% tot 25% van de hekken afschrijft. Een semipermanente hekwerklijn is een besparende factor op de bouwplaatsinrichting.

 

5. Veiligheid en huishouding

Controle van de hekwerklijn zal aanzienlijk verminderen. Hierdoor kan u zich richten op de basistaken van het bouwen. 


Wij zijn ervan overtuigd dat we u hebben geënthousiasmeerd en we zouden graag in de mogelijkheid komen om u te adviseren hierin.

Adviesgesprek aanvragen

 

Montage door Heras Mobile

Onze montageploegen staan voor u klaar om het werk uit handen te nemen. Zij zijn de experts in het plaatsen van tijdelijke hekwerken. Hierdoor houdt u zich bezig met uw primaire taken gericht op de bouw. 

Picture of Vera van Erp

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.