c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (7)

Standaard bouwhekken - de basis voor een efficiënte bouwplaatsinrichting

Sinds 1966 produceren we bij Heras Mobile bouwhekken. In deze lange periode hebben onze producten natuurlijk talrijke veranderingen ondergaan, maar het fundamentele doel is hetzelfde gebleven. We willen de optimale basis creëren voor uw bouwplaatsinrichting. Door het beveiligen en indelen van uw bouwplaats met bouwhekken maakt u het dagelijks werk voor uzelf, maar ook voor bezoekers of leveranciers van de bouwlocatie makkelijker. Een goede bouwplaatsinrichting is essentieel, omdat u ervoor verantwoordelijk bent dat zowel uw medewerkers als machines en materialen goed ondergebracht zijn.

Het grootste voordeel van onze bouwhekken? De gestandaardiseerde grootte! Van productie, via transport tot aan de op- en afbouw, alles wordt vergemakkelijkt door de gestandaardiseerde grootte van onze hekken. Ongeacht welke versie van onze bouwhekken u koopt of huurt, u krijgt altijd bouwhekken met een afmeting van 3,5 meter breed en 2 meter hoog. U kunt dus verschillende variaties aan bouwhekken bestellen en deze toch heel eenvoudig met elkaar combineren. Mocht u dus sommige van uw hekelementen willen uitrusten met hoekversteviging of ons Anti-Climb systeem, dan is dat geen probleem. Dankzij de uniforme grootte en onze praktische opslag- en transportproducten is de inspanning voor u minimaal.

 

Een stevige hekwerklijn 

Bouwhekken en extreme weersomstandigheden. Twee dingen die niet altijd even goed samengaan. Het juiste gebruik van materialen, zoals schoren, is dan van groot belang. Zo creëert u een stevige hekwerklijn die niet omwaait.

Omdat u in Nederland zelf verantwoordelijk bent voor het veilig plaatsen van een stevige hekwerklijn, hebben wij een document opgesteld waardoor u eenvoudig kunt berekenen of uw hekwerklijn stevig genoeg is. De stabiliteit van uw hekwerklijn hangt namelijk af van de montagemethode, het type bouwhek en het gewicht van een bouwhek. Daarnaast delen we nog enkele tips om een stevige hekwerklijn te realiseren.

 

Checklist: veiligheid op uw bouwplaats

Er komt nogal wat kijken bij het veilig afzetten van een bouwterrein. Een veelgestelde vraag is dan ook: "Wat heb ik allemaal nodig om mijn bouwterrein veilig af te zetten?". Het beoordelen van de risico's, het selecteren van het juiste hekwerk, het toevoegen van nooduitgangen en het buiten de deur houden van onbevoegden. Wij hebben een checklist voor u samengesteld om het proces wat te vereenvoudigen! Volg deze stap-voor-stap om ervoor te zorgen dat uw terrein niet alleen veilig, maar ook effectief en efficiënt is ingericht.

U mag Stef alles vragen.
Hij helpt u graag.
Stef Manders

Accountmanager

Stel uw vraag
NEDERLAND_Stef Manders
Project Hornbach

Ten Brinke Bouw koos voor de bouwhekken M350.

Lees klantverhaal
In 6

stappen een veilig bouwproces realiseren met bouwhekken

4 minuten lezen

Anti-Climb bouwhekken

Onze Anti-Climb hekken beveiligen uw bouwplaats met optimale overklimbeveiliging. Deze unieke bouwhekken zijn specifiek ontworpen om onbevoegden te ontmoedigen een poging te doen om het bouwterrein te betreden. Ze onderscheiden zich door de kleine mazen in het gaas, waardoor ze moeilijk te beklimmen zijn. Daarnaast bieden deze fijnmazige bouwhekken minimale grip voor handen en voeten, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om over de hekken te klimmen. In combinatie met bijvoorbeeld prikkeldraad creëert u een onoverkomelijke hindernis voor elke indringer. 

 

Wat maakt onze standaard bouwhekken zo bijzonder?

Op onze website vindt u een zeer divers aanbod van bouwhekken, want elke bouwplaats is (een beetje) anders en vereist andere maatregelen. Daarom moet u al bij de planning van uw bouwplaats letten op welke materialen en machines zich later op de bouwplaats bevinden. Als deze items duur zijn, dan is het raadzaam om ook wat meer te investeren in de beveiliging van uw bouwplaats. Een goed voorbeeld hiervan is het compleet afsluiten van de bouwplaats met een schuifpoort of zelfs een toegangscontrolesysteem.

Een bouwhek moet veel taken tegelijk vervullen en idealiter niet snel stuk gaan. Om dit te garanderen werken we bij Heras Mobile uitsluitend met hoogwaardige materialen, waardoor onze bouwhekken robuust zijn. Dit bespaart u op de lange termijn veel geld doordat de bouwhekken lang meegaan.

Dankzij ons grote assortiment en onze jarenlange expertise vinden we samen het juiste bouwhek voor u. Of u nu haken en ogen nodig heeft, fijnmazige bouwhekken wilt gebruiken of liever afgeronde hoeken wilt hebben, wij hebben het voor u. Voor meer vragen over onze bouwhekken kunt u contact opnemen met een van onze bouwhekexperts. Mocht u al weten welk bouwhek geschikt is voor uw bouwlocatie, dan kunt u een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Lage bouwhekken en dranghekken

De lage bouwhekken (1 meter hoog) en dranghekken van Heras Mobile zijn geschikt om (grote groepen) mensen op afstand te houden en verkeer in goede banen te leiden. U kunt de hekken tevens inzetten om een gebied af te zetten of om een looppad te creëren voor het veilig geleiden van mensen.

Geluidsreductie

De Heras Noise Control Barriers zijn flexibele, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen voor het reduceren van bouwlawaai. Zo voorkomt u bezwaren van omwonenden.