De realisatie van de vijftiende
vestiging van Hornbach

Project Hornbach Duiven

"Voor ons is een nette uitstraling van de bouwplaats heel belangrijk. Daarom hebben we voor de staalmat hekken van Heras Mobile gekozen. Ook omdat deze bouwhekken meer flexibiliteit opleveren wat betreft de bereikbaarheid van het bouwterrein."

Marco Egging

Uitvoerder bij Ten Brinke Bouw

In Duiven is Ten Brinke Bouw gestart met de voorbereiding van de bouw van de vijftiende Nederlandse vestiging van Hornbach. De bouwmarkt in Duiven wordt gebouwd op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf, met een oppervlakte van maar liefst 15.000 m2. 

Ten Brinke Bouw werkt met Heras Mobile Fencing & Security voor:
Bouwhek M350 Semipermanente montage Maak een afspraak

Semipermanente bouwhekken voor een nette uitstraling

Bij langdurige bouwprojecten moet er vaak gekozen worden tussen (permanent) gaashekwerk en (semipermanent) staalmat bouwhekken. In aanloop naar het project Hornbach in Duiven was het niet anders. Ten Brinke Bouw uit Doetinchem – gespecialiseerd in de bouw van bedrijfshallen en bouwmarkten – koos voor de semipermanente bouwhekken M350 van Heras Mobile.

Voorheen koos Ten Brinke Bouw vaak voor gaashekwerken. Tegenwoordig valt die keuze steeds vaker op staalmat bouwhekken. Staalmat hekken zorgen voor een nette uitstraling en flexibiliteit wat betreft de bereikbaarheid van de bouwplaats. 

In Duiven koos Ten Brinke Bouw voor het M350 bouwhek, semipermanent geplaatst met High Security klemmen. Dit houdt onbevoegden buiten. Mocht het nodig zijn, dan is het redelijk eenvoudig om een bouwhek los te koppelen voor een tijdelijke opening. 

Deze keuze levert ook financiële voordelen op. Bij schade is het eenvoudig om het desbetreffende bouwhek te vervangen. Bij een gaashekwerk moet de schade ter plaatse hersteld worden, wat vaak duurder is. Bovendien zijn de M350 bouwhekken na demontage gewoon nog een keer bruikbaar terwijl dat bij een gaashekwerk niet het geval is. 

Project Hornbach Duiven
Project Hornbach Duiven
Project Hornbach Duiven
Nette uitstraling van de
bouwplaats

Ten Brinke Bouw realiseert een nette bouwplaats met de semipermanente bouwhekken.

Wilt u ook een veilige en nette bouwplaats realiseren met onze bouwhekken?

Vraag het onze specialist

Een positieve samenwerking met Heras Mobile

Voor het project in Duiven blijven de hekken ruim een jaar staan. Over de samenwerking met Heras Mobile is Egging positief: “We zijn altijd zeer tevreden over de geboden service. Ze komen afspraken na en het contact is goed. We werken ook wel met andere marktpartijen, maar ik ben eigenlijk altijd wel in voor een samenwerking met Heras Mobile.” Benieuwd naar het project? Bekijk dan deze video.

Semipermanent Heras Mobile

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek.