Heras Smart Access biedt veilig afgesloten bouwplaats in het drukke Amsterdam Zuidoost

HSA Plegt-Vos round

"De uitdaging is om op meerdere plekken op de bouwplaats veilig en snel toegang te verlenen. Met het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem voorzien we de Amsterdamse bouwplaats van zowel toegang als optimale veiligheid."

Chiel-Jan Bosdam

Uitvoerder bij Plegt-Vos

Aan de Flierbosdreef in Amsterdam wordt het oude UWV gebouw omgebouwd tot een groot appartementencomplex, in opdracht van ontwikkelaars Camelot Europe en Doniger Urban Development. Bouwbedrijf Plegt-Vos besloot het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem in combinatie met de Heras Mobile toegangsverschaffers te gebruiken om de bouwplaats van zowel toegang als optimale veiligheid te voorzien. 

Snelle en geautoriseerde toegang tot de bouwplaats

De nabijheid van meerdere gebouwen en het winkelend publiek in en om de ArenaPoort maakt de bouwlocatie uitdagend. Dit is een mooi voorbeeld van bouwen binnen de bestaande infrastructuur van dit stadsdeel.

Amsterdam Zuidoost is een gebied met veel reuring. Het is daarom van belang dat de bouwlocatie bereikbaar en veilig blijft tijdens de transformatie. Omdat het bouwproject in het drukste gedeelte van Amsterdam Zuidoost ligt, was het van belang de bouwplaats zo secuur mogelijk af te kunnen sluiten.

Bosdam: "Daarnaast moest het vrachtverkeer via een drukke weg zo snel en efficiënt mogelijk op het bouwterrein kunnen worden toegelaten." Dit bleek een uitdaging wanneer duidelijk werd dat er op twee plekken toegangspoorten moesten worden aangelegd voor zowel de werklieden als het vrachtverkeer. Voor deze uitdaging heeft Heras Mobile een gepaste oplossing.

Plegt-Vos Amsterdam
Plegt-Vos Amsterdam
Plegt-Vos Amsterdam
Plegt-Vos Amsterdam
Veilig en snel toegang verlenen

Plegt-Vos realiseert veilig afgesloten bouwplaats met Heras Smart Access.

Wilt u ook een veilige bouwplaats realiseren met Heras Smart Access? In onze brochure vindt u alles wat u moet weten.

Download brochure

Toegang verlenen op meerdere plekken

In totaal is er gekozen om voor de in- en uitgangen te werken met twee stabiele schuifpoorten van 7 meter en twee slagbomen van 5 meter met onderrok. Dit type slagboom is zeer snel en biedt bescherming tegen mensen die er over of onderdoor willen klimmen. De toegang voor werklieden wordt verschaft middels twee tourniquets die aangesloten zijn op twee Smart Access-boxen. Via deze Smart Access-boxen wordt een draadloze verbinding gemaakt tussen de tourniquets en het toegangscontrolesysteem. Daarnaast is het Heras Smart Access-systeem uitgerust met een Bouwpas-integratie.

Benieuwd of het Heras Smart Access systeem geschikt is voor uw bouwlocatie? We komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende demo.

20211209-tomdoms_0168935-1

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek.