Slagboom 6 m met rok & overklimprotectie

Deze slagboom is voorzien van een rok en overklimprotectie

Slagboom 6 m met rok & overklimprotectie
Slagboom 6 m met rok & overklimprotectie-1

Slagboom voorzien van rok en overklimprotectie

Deze slagboom is voorzien van een rok en overklimprotectie. Het voorkomt dus dat men er onderdoor kan kruipen of overheen kan stappen. De hoogte van deze rok is 1300 mm. Deze betrouwbare slagboom heeft een maximale doorgang van 6 m inclusief vaste opvangpaal. De Heras mobiele slagboom wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. Infrarood dient gecombineerd te worden met de slagboom en voorkomt dat de boom naar beneden gaat als er een voertuig onder staat. De bediening is geautomatiseerd. Denk hierbij aan bediening met een handzender, drukknop of GSM-module.

  • Extreem snel
  • Overklim protectie
  • Voorkomt onderdoor kruipen

Ideaal in gebruik op tijdelijke locaties met grote verkeersstromen

Een slagboom vormt een duidelijke scheiding tussen openbaar gebied en uw bouwterrein met de focus op voertuigregulering. Zijn er veel verkeersbewegingen, wilt u grip houden op wie er naar binnen en buiten gaan en dient iedereen zich afzonderlijk aan- of af te melden? Dan zijn slagbomen de beste oplossing. Ze zijn veel sneller open dan een schuifpoort. Voor slagbomen is minder ruimte nodig. Hierdoor zijn slagbomen breed toepasbaar op plaatsen waar een snelle toegangscontrole belangrijk is en/of wanneer er ruimtegebrek is. Overdag garandeert de mobiele slagboom een flexibele toegangscontrole. ’s Nachts sluit, afhankelijk van het beveiligingsniveau, een poort de locatie hermetisch af.

Voorbereidingen voor het plaatsen van een mobiele slagboom

Een vlakke ondergrond en 230V volstaat. De slagboom is een Plug & Play oplossing, er zijn geen netwerkkabels nodig. Heras zorgt voor directe installatie op locatie. U ontvangt vooraf een document waarin duidelijk staat welke voorbereiding getroffen moet worden zodat de slagboom snel geïnstalleerd en opgeleverd kan worden.

Specificaties
  • Art.: P0303
  • Hoogte: 1115 mm
  • Breedte: 6575 mm
  • Diepte: 370 mm
  • Verpakkingseenheid: 1
  • Gewicht: 510 kg
Van Wijnen heras mobile
U mag Martijn alles vragen. Hij helpt u graag.

Martijn Verhoeven

Coördinator Elektronische Beveiliging

LOGISTIEK_Martijn Verhoeven
Slagboom 6 m met rok & overklimprotectie

Kies dit product

Slagboom 6 m met rok & overklimprotectie

Deze slagboom is voorzien van een rok en overklimprotectie