Over Heras Mobile Fencing & Security

De expert in tijdelijke en semipermanente perimeterbeveiliging

Het is onze kerntaak om bij te dragen aan een veilige werk- en leefomgeving op bouwplaatsen. We beschermen wat voor onze klanten van waarde is; door premium oplossingen voor tijdelijke terreinbeveiliging te ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden. Met ons mooie en uitgebreide assortiment aan bouwhekken en een excellente logistieke performance beveiligen we uw bouwplaats.

Maak een afspraak

De meest betrouwbare bouwhekleverancier

Veel van onze innovaties ontstaan door vragen van leveranciers en klanten. Met de focus op tijdelijke hekwerken en accessoires bouwt Heras Mobile met hen een hechte, langdurige relatie op.

Heras Mobile is al tientallen jaren actief in 58 landen. Dichtbij of wereldwijd, we kennen uw markt. Om onze leidende positie te behouden, veranderen onze tijdelijke hekwerken mee met de nieuwe vragen vanuit de markt. Met onze professionele, vriendelijke en probleemoplossende mentaliteit zijn we u altijd graag van dienst.

201003630-Gereed product

De nieuwe productielijn voor bouwhekken genereert in korte tijd complete bouwhekken.

Een paar verbluffende feiten

1.600+

tevreden klanten in Nederland

99,9%

klanttevredenheid over geleverde kwaliteit

165+

medewerkers in totaal

50+

internationale transporteurs

Betrouwbaar, kwalitatief en veilig

Certificeringen zijn in de bouw niet meer weg te denken. De eisen die op de bouwplaats en kantoorruimtes worden gesteld, worden steeds hoger. Dat is goed natuurlijk, want de veiligheid, betrouwbaarheid en professionaliteit van onze collega's en partners staat voorop. Hieronder vindt u alle certificaten die wij behaald hebben.
Bekijk certificering

Ontmoet enkele teamleden

20220411-tomdoms_0050210
Albart Grasman

Financial Controller

Binnen de financiële afdeling van Heras Mobile is geen dag hetzelfde. Dit maakt het werken hier voor mij leuk. Verder hebben we een fijn Finance team en zijn we continu bezig om onze processen en rapportages te blijven verbeteren. Zo proberen wij onze “interne klanten” en stakeholders zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vera van Erp_Content Marketeer
Vera van Erp

Contentmarketeer

Met mijn creatieve ideeën probeer ik de online positie van Heras Mobile te versterken. Van pakkende blogs, socialemediaberichten en persberichten tot e-mailmarketing en brochures, met mijn vlotte pen probeer ik er altijd iets moois van te maken. 

Stef Manders_Accountmanager
Stef Manders

Accountmanager

De klanten voorzien van het beste advies, die uitdaging ga ik elke dag weer aan. Dat lukt alleen door persoonlijk het gesprek aan te gaan. Van een bouwhek tot een tourniquet of elektrische schuifpoort, ik probeer de wensen zo goed mogelijk in te vullen. 

Bram Dalemans_Operations Manager
Bram Dalemans

Operations Manager

Binnen Heras Mobile blijven we continu verbeteren op het gebied van dienstverlening en betrouwbaarheid met een ervaren team van betrokken en ondernemende bouwhekspecialisten. Dat is waarmee wij het verschil maken!

Marnix Plouvier_HSE
Marnix Plouvier

Health, Safety & Environment Manager

Het mooie van bezig zijn met HSE is dat je in alle lagen en met alle activiteiten van de organisatie in aanraking komt. Het mooiste vind ik wanneer je het inzicht ziet ontstaan dat veiliger en efficiënter werken hand in hand gaan.

Dannielle Vogels_Controlling support
Danniëlle Vogels

Controlling Support

Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik mensen vanuit de hele organisatie kan helpen met erg diverse vraagstukken. Dat is zowel leuk als leerzaam en maakt dat geen dag hetzelfde is. En werken met een prettig team maakt het werken bij Heras Mobile voor mij extra leuk.

We bestaan dankzij onze klanten

Wij hebben met duizenden bedrijven samengewerkt,
klein en groot, dichtbij en wereldwijd.

Bouwhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze bouwhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage. 

Hekken

Heras Mobile biedt bouwhekken en dranghekken voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

De bouwplaats is altijd dynamisch. Heras Mobile biedt beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de bouwplaats zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan bouwhekken en toegangsverschaffers. Verschillende accessoires en diensten zorgen ervoor dat u uw bouwhekken eenvoudig kan vergrendelen, verstevigen en beveiligen.

Joep Coenen_BU Manager

Joep Coenen, Business Unit Manager Benelux bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden om bouwhekken te kopen of huren.

#VraagHetHeras

Klanten die terugkomen vormen ons bestaansrecht

We rennen voor onze relaties. Dat DNA ziet u terug in onze service en excellente logistiek. We geven u graag een passend advies op basis van uw specifieke situatie.