Combi-Wood hekken blijven mooi en intact op rumoerige Groningse
Grote Markt

Renovatie Gemeentehuis Groningen Combi-Wood round

"De Combi-Wood bouwhekken van Heras Mobile zijn mooie, esthetische hekken, die qua uitstraling goed bij de bouwlocatie passen. Daarnaast wordt het Heras Combi-Wood bouwhek gedeeltelijk geproduceerd met SROI, iets wat een vereiste was voor dit project."

Jordy van Haag

Uitvoerder bij VolkerWessels

Het stadhuis van Groningen, gebouwd in 1810, had al lang geen grote onderhoudsbeurt meer gehad. Daarnaast bleek de raadszaal voor de huidige bezetting van de gemeenteraad te klein en tevens verouderd. Daarom besloot gemeente Groningen dat het hoog tijd was voor een renovatie van het gebouw. Aansluitend aan de eisen van de gemeente om de renovatie zo duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk tot stand te laten komen, is VolkerWessels aangehaakt om het renovatieproject te leiden. Als een van de grootste bouwbedrijven van Nederland neemt VolkerWessels namelijk een belangrijke rol op zich wat betreft projecten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving.

VolkerWessels werkt met Heras Mobile Fencing & Security voor:
Combi-Wood hekken High Security klemmen Maak een afspraak

Op zoek naar het perfecte duurzame bouwhek voor binnenstedelijk gebied

Samen met de opdrachtgever is VolkerWessels op zoek gegaan naar een bouwhek dat paste bij de MVO-eisen van het project, en niet in de laatste plaats, ook de locatie van het project: de Grote Markt. Voor het renovatieproject van het stadhuis werd gekozen voor het duurzame bouwhek Combi-Wood van Heras Mobile.

De Combi-Wood bouwhekken zijn mooie, esthetische hekken, die qua uitstraling goed bij de bouwlocatie passen. Daarnaast wordt het Heras Combi-Wood bouwhek gedeeltelijk geproduceerd met SROI, iets wat een vereiste was voor het renovatieproject in Groningen. Het Stadhuis, midden op de Grote Markt, wordt namelijk duurzaam, toekomstbestending én passend bij de huidige gebruikerseisen gemaakt.

Renovatie Gemeentehuis Groningen Combi-Wood
Renovatie Gemeentehuis Groningen Combi-Wood
Renovatie Gemeentehuis Groningen

VolkerWessels realiseert renovatieproject Gemeentehuis Groningen met de Combi-Wood bouwhekken.

Het duurzame bouwhek Combi-Wood ook op uw bouwplaats? Dit is in een paar stappen geregeld.

Vraag het onze specialist

Een rustige en fijne sfeer voor omwonenden en voorbijgangers

Er zijn inmiddels flink wat positieve reacties op het Combi-Wood bouwhek geweest. Van Haag: "Mensen zijn enthousiast over het bouwhek. Ze vinden het een vriendelijke en warme uitstraling hebben. Heras Mobile onderscheidt zich daarin ook echt door het natuurlijke materiaal dat ze hebben toegepast in hun bouwhekken. Het Douglashout geeft een natuurlijke en gezellige uitstraling." Daarnaast is de opdrachtgever ook vooral verrast over de kwaliteit van het hekwerk. Op een plek zoals de Grote Markt, waar veel reuring is, is het goed denkbaar dat een bouwhek al snel beschadigt raakt, maar de Combi-Wood bouwhekken zijn zeer stevig en robuust en blijven daardoor intact en mooi.

Duurzame bouwplaats met Combi-Wood

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek.