#VraagHetHeras

We delen graag onze kennis

Kom alles te weten over bouwplaatsinrichting, toegang verlenen, duurzame bouwplaatsen, bouwplaatsbeveiliging, bouwhekken kopen of huren en bouwlawaai reduceren.

Bouwplaatsinrichting

De do's en don'ts voor een veilige bouwplaats

Het inrichten van de bouwplaats is belangrijk voor een functioneel en veilig bouwterrein. Vanzelfsprekend is het dus niet de bedoeling dat onbevoegden de bouwplaats betreden. 

Lees meer
Duurzame bouwplaats

Duurzaam bouwen in de binnenstad

Grote maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit en een toenemende grondstoffenschaarste worden meer en meer duidelijk. Wat kan de bouw doen?

Lees meer
Bouwlawaai reduceren

Oplossingen rondom geluidsoverlast op de bouwplaats

De impact van klachten over geluidshinder door bouwprojecten groeit. Wie veel herrie maakt, kan rekenen op bezwaren van omwonenden. Het gevolg is dat uw project stilgelegd wordt. 

Lees meer
Bouwhekken kopen

Koop snel en eenvoudig uw bouwhekken

Stevige hekken zijn onmisbaar voor elke bouwlocatie en de basis voor elke bouwplaatsinrichting. U bent bij Heras Mobile aan het juiste adres om betaalbare en kwalitatieve bouwhekken te kopen.

Lees meer
Uitgelichte auteurs
Round_Stef Manders 104 px
Stef Manders

Accountmanager

Round_Vera van Erp 158 px
Vera van Erp

Contentmarketeer

Round_Stijn Bastianen 158 px
Stijn Bastianen

Productmanager

Toegangscontrole op de bouw

Grip op de bouwplaats

Het verlenen van toegang voor in- en uitgaand vrachtverkeer, bouwpartners en onderaannemers vraagt tijd en aandacht. Wetgeving en veiligheidseisen vragen bovendien strengere regulering en registratie van medewerkers.

Lees meer
Bouwhekken huren

Wanneer is het interessant om bouwhekken te huren?

Heras Mobile is de nummer 1 verhuurder van bouwhekken in de Benelux met ook nog eens de meeste ervaring. Zo werken wij al jaren samen met verschillende bouwbedrijven die onze hekken huren.

Lees meer
Bouwplaatsbeveiliging

Waarom is bouwplaatsbeveiliging noodzakelijk?

Hoe voorkomt u extra kosten en vertraging van uw project als het gevolg van diefstal of vandalisme? Op deze pagina vindt u het antwoord op deze vraag.

Lees meer
Uitgelichte auteurs
Round_Bree Sarrazijn 158 px
Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

Round_Joep Coenen 158 px
Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

Round_Sjoerd van den Wijngaarden 104 px
Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

We vertellen graag meer over onze tijdelijke perimeterbeveiliging in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button en kom alles te weten.