Veiligheid bij Heras Mobile Fencing & Security

Bij Heras Mobile komt veiligheid op de eerste plaats

Heras Smart Access

Onze producten dragen bij aan veiligheid

Denk bijvoorbeeld aan de Anti-Climb bouwhekken, Heras Smart Access en vele accessoires die ervoor zorgen dat onbevoegden uw terrein niet betreden. Zo voorkomt u diefstal en vandalisme en draagt u bij aan een veilige bouwplaats.

PMB Heras Mobile

Iedereen veilig en gezond uit en thuis

Wanneer onze accountmanagers, montageleiders en monteurs op uw bouwplaats komen, dragen ze altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast voeren we werkplekinspecties uit om te beoordelen of de juiste veiligheidsmaatregelen getroffen zijn.

Heras bouwlocatie

VCA en LMRA om de veiligheid te waarborgen

We werken alleen samen met monteurs en onderaannemers die beschikken over VCA VOL. Daarnaast voeren de montageploegen een LMRA (last minute risk assessment) uit om zo na te gaan of het terrein veilig is en ze alles hebben om veilig aan het werk te gaan.

Jaarbeursplein_bouw_terreininrichting (2)

“Onderwerpen als veiligheid, gezondheid en welzijn zijn van steeds groter belang. Voor onszelf, maar ook voor onze partners en de omgeving waarin we werkzaam zijn."

Marnix Plouvier

Health, Safety & Environment Manager

De doelstellingen van Heras Mobile

0

werkgerelateerde ongevallen

9

Life Saving Rules

Trede 5

van de Veiligheidscultuurladder

Marnix Plouvier_HSE

Marnix Plouvier, HSE-manager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over veiligheid.

#VraagHetHeras

Veiligheid is een kwestie van doen en laten

We werken niet veilig omdat het moet, maar omdat we het belangrijk vinden. We nemen de veiligheid en gezondheid van onze eigen medewerkers en partners dan ook uiterst serieus.

In 6

stappen een veilig bouwproces realiseren

4 minuten lezen

De bouwsector vraagt om meer veiligheid

Wat zijn veelvoorkomende veiligheidsrisico’s? Welke maatregelen kunt u nemen om die risico’s te beperken? We snappen dat u deze vragen hebt en we geven graag antwoord hierop. Zo zijn veelvoorkomende risico’s het valgevaar, het niet dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen en het gewond raken door struikelen, uitglijden of verstappen. De belangrijkste oorzaak is vaak een slechte communicatie op de bouwplaats en onvoldoende zicht op de aanwezigen.

Veel ongevallen op de bouwplaats zijn het gevolg van een val van hoogte. Wettelijk moeten bouwvakkers steigers, stellingen of leuningen gebruiken bij een hoogte van 2,5 meter of meer. Ook moeten gevaarlijke zones, zoals kuilen, putten of openliggende vloeren, worden afgeschermd met bouwhekken.

Er is altijd struikel- of valgevaar aanwezig. Door te zorgen dat uw terrein opgeruimd en overzichtelijk ingericht is, zorgt u ervoor dat dit gevaar beperkt wordt. Markeer gevaarlijke zones, zorg voor een semipermanente montage van bouwhekken en bevestig de hekken met klemmen. Daarnaast is het belangrijk dat de bouwplaats geen hinder veroorzaakt voor voorbijgangers. We adviseren u daarom om geen grote betonblokken te plaatsen op voetpaden, zodat er geen struikelgevaar is.

20220307-tomdoms_0287962

Kies voor een veilig afgesloten bouwplaats met Heras Smart Access.

Kom alles te weten.

8 pagina’s

Het is 5 minuten goed besteed

Bouwhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze bouwhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage. 

Hekken

Heras Mobile biedt bouwhekken en dranghekken voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

De bouwplaats is altijd dynamisch. Heras Mobile biedt beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de bouwplaats zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan bouwhekken en toegangsverschaffers. Verschillende accessoires en diensten zorgen ervoor dat u uw bouwhekken eenvoudig kan vergrendelen, verstevigen en beveiligen.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.