Kwaliteit en veiligheid

Onze certificaten

Veiligheid en kwaliteit zit in ons DNA. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze certificeringen en de brancheverenigingen waarbij we aangesloten zijn. Heeft u hier een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op. 

Certificeringen voor kwaliteit en veiligheid

We bieden u meer zekerheden door u operationeel te ontzorgen. We helpen u bij het voorkomen van diefstal en vandalisme en daarmee procesvertraging. Achter de schermen assisteren we u via onze kwaliteitsmethodieken en strikte veiligheidsprocedures. 

 

Kwaliteitsmanagementsysteem

Hoogstaande kwaliteitszorg is vanzelfsprekend. Heras Mobile werkt volgens een gecertificeerd systeem voor kwaliteitsmanagement. Een interne kwaliteitsinspecteur bewaakt de kwaliteit van onze montagepartners en eigen monteurs.

 

Veiligheid is ons DNA

Een security-dienstverlener maakt veiligheid tot topprioriteit. Ons beleid gaat uit van nul incidenten bij het realiseren van oplossingen voor onze medewerkers en klanten. We werken met een gecertificeerd veiligheidsmanagementsysteem, VCA**. Heras Mobile verplicht zichzelf om te werken volgens de ‘9 Life Saving Rules’, een document met de grondregels voor het voorkomen van (dodelijke) ongevallen.

Placeholder

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze certificeringen in een persoonlijk gesprek.