Waarom Heras Mobile Fencing & Security?

Een betrouwbare partner voor tijdelijke perimeterbeveiliging

U bent bij Heras Mobile verzekerd van een betrouwbare partner met innovatieve, kwalitatieve en duurzame oplossingen. Zo houden we mensen, plaatsen en community's veilig en beschermen we ze met onze tijdelijke terreinbeveiligingsoplossingen.

Van alle markten thuis

In de bouwhekbranche zijn we van vele markten thuis. Van bouwbedrijven en binnenstedelijke locaties tot overheden en luchthavens. We geven u graag een passend advies op basis van uw specifieke situatie. 

Joep Coenen_BU Manager

Joep Coenen, Business Unit Manager Benelux, vertelt u graag meer over de mogelijkheden bij Heras Mobile.

50+

jaar ervaring als betrouwbare bouwhekleverancier

Uw bouwhekleverancier voor nu en in de toekomst

Als premium partner is het onze missie om bij te dragen aan de kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van tijdelijke beveiliging. Hoogwaardige technologie, kennis en vakmanschap worden altijd ingezet om die speerpunten na te streven. Dit leidt tot een breed assortiment aan kwalitatieve bouwhekkentoegangssystemen en bijbehorende accessoires.

Wij geloven in een veilige werk- en leefomgeving, nu en in de toekomst. Al meer dan 50 jaar ondernemen wij op een duurzame en zorgvuldige manier en willen we onze partners daarin ook stimuleren. Door verder te kijken dan de grenzen van tijdelijke beveiliging vinden onze specialisten voor elke situatie, hoe uitdagend die ook is, een geschikte oplossing. Geen enkele vraag is ons vreemd en er zijn legio mogelijkheden. Zo kiest u ook zelf voor koop of huur van onze bouwhekken.

Onze tijdelijke hekwerken veranderen mee met de vragen vanuit de klanten. Dat betekent dat we vernieuwende technologieën ontwikkelen en oplossingen integreren die nóg beter bij uw situatie passen. Het betekent ook dat we onze afspraken nakomen. U bepaalt wanneer wij de bouwhekken leveren.

Heras Noise Control Barrier 2.0

Beperk het lawaai op uw bouwplaats met de Noise Control Barrier 2.0.

Kom alles te weten.

16 pagina’s

Het is 11 minuten goed besteed

PlegtVos heras mobile

“Met het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem voorzien we de Amsterdamse bouwplaats van zowel toegang als optimale veiligheid.”

Chiel-Jan Bosdam

Uitvoerder bij Plegt-Vos

Lees klantverhaal
VanWijnen Amsterdam2

“De krappe bouwplaats vraagt om een goede planning en een goed logistiek proces. De oplossingen van Heras Mobile zijn hier geschikt voor.”

Robbin Bregman

Werkvoorbereider bij Van Wijnen

Lees klantverhaal

Bouwhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze bouwhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage. 

Hekken

Heras Mobile biedt bouwhekken en dranghekken voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

De bouwplaats is altijd dynamisch. Heras Mobile biedt beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de bouwplaats zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan bouwhekken en toegangsverschaffers. Verschillende accessoires en diensten zorgen ervoor dat u uw bouwhekken eenvoudig kan vergrendelen, verstevigen en beveiligen.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.