Deskundig

Uw solide partner met kwalitatieve oplossingen voor de bouw

20201202-tomdoms_0148504

Een bouwhek met 9 levens

Of zeg maar gerust 10 levens. Onze bouwhekken kunnen tegen een stootje. Als u ze goed onderhoudt, dan gaan ze gemiddeld 10 jaar mee. We leveren dus robuuste en kwalitatieve hekken die u niet snel hoeft te vervangen en voor meerdere projecten kunt gebruiken.

Heras leveranciers

Langdurige samenwerkingen met leveranciers

We leveren kwaliteit aan onze klanten. Dit ziet u terug in alle producten en bijbehorende accessoires. We kopen kwalitatieve producten in bij leveranciers waarmee we al jarenlang samenwerken, zodat we die kwaliteit altijd kunnen waarborgen. 

Transport Heras Mobile

De naam Heras Mobile staat voor kwaliteit

Omdat we al meer dan 50 jaar meedraaien in de hekkenmarkt is ons niet snel iets te gek. Van productie tot aan een snelle levering vanuit onze voorraad, kwaliteit staat altijd voorop en we komen onze afspraken na.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

“Alle producten in het standaard assortiment zijn van hoge kwaliteit, maar de M550 en M97 bouwhekken zijn onze meest robuuste hekken. We noemen ze ook wel de limousines onder de hekken.”

Stijn Bastianen

Productmanager

Een paar verbluffende feiten

99,9%

tevredenheid over geleverde kwaliteit

50+

jaar uw kwalitatieve bouwhekleverancier

In 58

landen actief

1.600+

tevreden klanten in Nederland

Sjoerd van den Wijngaarden_HSA

Sjoerd van den Wijngaarden, accountmanager bij Heras Mobile, vertelt u graag meer over de verschillende toegangsverschaffers.

#VraagHetHeras

Een plug and play systeem voor toegangscontrole op tijdelijke locaties

Onze klanten verwachten een veilig afgesloten bouwplaats en kwalitatieve producten. Met Heras Smart Access en onze toegangsverschaffers spelen we goed in op die verwachting.

99,9%

klanttevredenheid over de geleverde kwaliteit van Heras Mobile

We ontwikkelen en leveren kwaliteitsvolle bouwhekken en bijbehorende accessoires

Ouderwets vakmanschap en innovatieve productiemachines. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. Korte lijnen, maar ook een eerlijk advies. Professioneel en betrokken. Dat is Heras Mobile, een partner die kwaliteitsvolle producten aan u levert.

Kiest u voor Heras Mobile, dan kiest u voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. We leveren kwalitatieve bouwhekken, poorten, toegangsverschaffers en bijbehorende accessoires dankzij goede, langdurige samenwerkingen met leveranciers en de nieuwste lastechnieken.

In de fabrieken werken we met de nieuwste lastechnieken en ondervindt elk hek een kwaliteitscontrole. Dat maakt onze bouwhekken onverwoestbaar. Terecht, want onze hekken beveiligen uw terrein tegen ongewenst bezoek. Maar veiligheid is niet het enige wat we bieden. Bij Heras Mobile bent u ook verzekerd van mooie producten. Wist u dat we de staalmatten zo recht mogelijk op het frame plaatsen? Zo zijn onze hekken functioneel én zien ze er netjes uit. Een echte win-winsituatie dus!

Heras Smart Access

Kies voor een veilig afgesloten bouwplaats met Heras Smart Access.

Kom alles te weten.

8 pagina’s

Het is 5 minuten goed besteed

Bouwhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze bouwhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage. 

Hekken

Heras Mobile biedt bouwhekken en dranghekken voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

De bouwplaats is altijd dynamisch. Heras Mobile biedt beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de bouwplaats zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan bouwhekken en toegangsverschaffers. Verschillende accessoires en diensten zorgen ervoor dat u uw bouwhekken eenvoudig kan vergrendelen, verstevigen en beveiligen.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over kwaliteit in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.