Bouwhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze bouwhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage. 

Hekken

Heras Mobile biedt bouwhekken en dranghekken voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

De bouwplaats is altijd dynamisch. Heras Mobile biedt beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de bouwplaats zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan bouwhekken en toegangsverschaffers. Verschillende accessoires en diensten zorgen ervoor dat u uw bouwhekken eenvoudig kan vergrendelen, verstevigen en beveiligen.

Meer zekerheid op uw bouwplaats

Service Heras Mobile
  • Onze montageploegen verzorgen de (de)montage van uw bouwhekken en poorten. Zo kunt u ongestoord doorwerken en focussen op uw kerntaken.
  • We blinken uit in logistieke service door een goede samenwerking met transportbedrijven. Mede hierdoor kunnen we zorgen voor een snelle levering van uw bouwhekken.
  • Of het nu gaat om een bouwplaats, infrastructuur, een haven of een vliegveld, voor elke situatie hebben wij de juiste bouwhekken, toegangsverschaffers en accessoires.
  • Het ultieme antwoord of u bouwhekken moet kopen of huren is niet te geven. Het hangt o.a. af van de duur van uw project. Wij geven u graag een passend advies hierover.

Wilt u uw bouwhekken laten (de)monteren, de logistiek uitbesteden aan ons of gewoon advies?

Bekijk onze diensten

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.